- Makaleler
- 12
Telefon Recovery menüsünde kaldı ve hiçbir şekilde açılmıyor. Bootloader kilidi ya da USB hata ayıklama açık mı bilmiyorum, telefon açılmadan bilgisayardan nasıl stock ROM kurabilirim?
Sistem brick olduysa zaten USB hata ayıklama açılır otomatik. Muhtemelen bootloader kilidi de kapalı. Fastboot'a girmen lazım. Zaten cihaz MTK Çipsetli olduğu için işin fazlasıyla kolay ama çok başbelası bir cihaz. SPFlashTool üzerinden yapablirsin.Telefon Recovery menüsünde kaldı ve hiçbir şekilde açılmıyor. Bootloader kilidi ya da USB hata ayıklama açık mı bilmiyorum, telefon açılmadan bilgisayardan nasıl stock ROM kurabilirim?
Programı indirdim, peki bana ne yapacağım hakkında yardımcı olabilir misiniz? Şu an ne yapmam gerekiyor?...SPFlashTool üzerinden yapablirsin.
Telefon neden brick oldu? Ayrıca cihaz TR mi yurtdışı mı?Programı indirdim, peki bana ne yapacağım hakkında yardımcı olabilir misiniz? Şu an ne yapmam gerekiyor?
Benim uzun uzun anlatmama gerek yok, burada zaten açıklanmış her şey. Hala güncel Unbrick yöntemidir.Telefon Recovery menüsünde kaldı ve hiçbir şekilde açılmıyor. Bootloader kilidi ya da USB hata ayıklama açık mı bilmiyorum, telefon açılmadan bilgisayardan nasıl stock ROM kurabilirim?
Sistem yüklenmemiş telefona. O yüzden yapıyor. Fastboot modda yükleme yapman lazım.@VENGEANCE ANGEL
Rehberdekileri yaptım. SPFlash Tool böyle 0 byte oluyor. Anlamadım, yüklenmiyor.
Eki Görüntüle 1632644
Telefon da böyle takıldı kaldı:
Eki Görüntüle 1632645
xiaomifirmwareupdater.com
xiaomifirmwareupdater.com
Şu 2 yazılımı dener misin? Fastboot'tan yap.@VENGEANCE ANGEL
Telefona kurulum yaptım ama yine de Recovery 5.0 ekranını geçemedim ve vazgeçtim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Çözüm önerisi olan üyeler konuya halen yazabilir. Deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.