Açılmayan Redmi Note 9'a nasıl stock ROM kurulur?

Telefon Recovery menüsünde kaldı ve hiçbir şekilde açılmıyor. Bootloader kilidi ya da USB hata ayıklama açık mı bilmiyorum, telefon açılmadan bilgisayardan nasıl stock ROM kurabilirim?
Sistem brick olduysa zaten USB hata ayıklama açılır otomatik. Muhtemelen bootloader kilidi de kapalı. Fastboot'a girmen lazım. Zaten cihaz MTK Çipsetli olduğu için işin fazlasıyla kolay ama çok başbelası bir cihaz. SPFlashTool üzerinden yapablirsin.

Telefon Recovery menüsünde kaldı ve hiçbir şekilde açılmıyor. Bootloader kilidi ya da USB hata ayıklama açık mı bilmiyorum, telefon açılmadan bilgisayardan nasıl stock ROM kurabilirim?
Benim uzun uzun anlatmama gerek yok, burada zaten açıklanmış her şey. Hala güncel Unbrick yöntemidir.

@VENGEANCE ANGEL

Rehberdekileri yaptım. SPFlash Tool böyle 0 byte oluyor. Anlamadım, yüklenmiyor.

1673709633038.png

Telefon da böyle takıldı kaldı:

1673709658761.png

@VENGEANCE ANGEL

Telefona kurulum yaptım ama yine de Recovery 5.0 ekranını geçemedim ve vazgeçtim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Çözüm önerisi olan üyeler konuya halen yazabilir. Deneyeceğim.
Şu 2 yazılımı dener misin? Fastboot'tan yap.

Bir de cihaz TR mi kaçak mı onu da söylemedin bana. TR ise TR yükle, değilse global yükle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı