Açlık sınırı 6.465 TL olarak açıklandı

O zaman sorun yok doğru diyorsun eğer BMW'e biniliyorsa ülke ekonomisi iyi.
Hocam umarım beni yanlış anlamamışsınızdır. Benim asıl anlamadığım açlık sınırı kadar maaşla nasıl biniyorlar bahsettiğim benzer araçlara zamanında yatırım mı yaptılar ya da pandemiden önce almış olabilirler mi çok düşündürücü bir durum gibi geldi bana tam olarak herhangi bir bilgi veya düşünce sahibi olamadığım için.
 
Benim akraba da esnaf. Dükkanı kapattı ve borç içinde boğuluyor şimdi. Öyle çok keyif alıyorum ki beter olsun. Zamanında millet doğruyu söylerken kulağını tıkamış dinlemiyordu bak şimdi ne oldu ? Git oy verdiğin siyasi partinin önünde dilen şimdi beni bu hale getirdiniz diye.
 
Hocam benim bildiğim kamudaki tek bir kişi olan memurun maaşı açlık sınırı kadar. Benim anlamadığım Ortaokulumdaki öğretmenlerimin çoğuna bakıyorum genel olarak kadın olanlarına özellikle Mercedes-Benz, BMW vb. araçlara biniyorlar eski kasa değil ama.
Ha o zaman tamam. Senin ortaokulundaki öğretmenler BMW'ye biniyorsa bu iş bitmiştir. Ekonomi süpermiş. Kapatın konuyu da boşuna konuşmayalım.
 
Hocam benim bildiğim kamudaki tek bir kişi olan memurun maaşı açlık sınırı kadar. Benim anlamadığım ortaokulumdaki öğretmenlerimin çoğuna bakıyorum genel olarak kadın olanlarına özellikle Mercedes-Benz, BMW vb. araçlara biniyorlar eski kasa değil ama.

BMW ve Mercedes Avrupa'da aynı bizim egea gibi bir şey. Sandığımız kadar lüks bir marka değiller.
 
AKP yüzünden bu hallerdeyiz. Erdoğan ve onun yandaşları yüzünden. Yolsuzluk yapa yapa ülkeyi yedi bitirdi. ATAM ne güzel, ne zengin bir ülke sunduysa 21-22 yıldır hala yemeye devam ediyor ama bitiremiyor. O kral koltuğunda sıcacık totişini rahat tutacak diye millet çöpten ekmek topluyor. Daha bugün sigaraya vesaire yeni zamlar geldi. Neymiş "sigara içmemeleri için"miş. Ya sana ne? Ben içiyorum sana ne? Sana mı dokunuyor benim içmem veya başkasının içmesi? Yok Alkol tüketilmeyecekmiş. Vallahi daha ağır girerdim de Cumhurbaşkanına hakaretten alırlar içeri.

RTE'nin de onun yandaşların da 2023 Haziran gibi inşallah sonu gelecek ve yargıya hesap verecekler. Amerika falan da artık kurtaramaz onları. Ülkenin %65'i açlık sınırının altında, AÇLIK SINIRININ ALTINDA. Ülkenin şu an %3'ü falan Yoksulluk sınırını geçiyordur onları da milletvekilleri oluşturuyor. Halkımız bir şeyleri protesto etmeyi bilmedikçe bu iş düzelmeyecek. Yeni gelin gibi elini bağlayıp her zama "eyvallah" çekersek daha çok zamlar gelmeye başlayacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı