Ben vegan sucuk yedim, tadı normal sucuktan daha iyi.Aslında veganların yiyebileceği ürünler zaman ilerledikçe çeşitlenmeye başladı. Vegan et bile yaptı adamlar, tadı nasıldır acaba?
Ve evet, bir başka koyun
Ben vegan sucuk yedim, tadı normal sucuktan daha iyi.Aslında veganların yiyebileceği ürünler zaman ilerledikçe çeşitlenmeye başladı. Vegan et bile yaptı adamlar, tadı nasıldır acaba?
maalesef.Beni güldüren kısmı tedaviyi reddetmesi oldu. Yoksa kim ne yiyorsa yesin, vegan mutfakta çalışmışlığım da var, dönercide et kesmişliğim de.
Sıkıntı şu, iki tarafın birbirine sırtını dönmüş olması.
O sırada kayseri sucuğunun min. karizmaBen vegan sucuk yedim, tadı normal sucuktan daha iyi.
Ve evet, bir başka koyunavlama konusu olmuş. Avlanan koyunlara Allah'tan rahmet, kalanlara simülasyonda bol şanslar diliyorum.
Maalesef.
O sırada Kayseri sucuğunun minimum karizma.
Bu kadar kendini yormana gerek yoktu Discord'dan arkadaşta ekleyebilirdinEğer ileride ünlü olursan diye (yüksek ihtimalle olcan) tüm konuşmalarımızı SS aldım.
Bazı olaylar olunca kullanmayı bıraktım.Bu kadar kendini yormana gerek yoktu Discord'dan arkadaşta ekleyebilirdin.
Sigma male edit (American pyscho).
Laf ağızdan bir kez çıktı hocammm , dedim hocammm.Onu deme hocam onu demeee.
Laf ağızdan bir kez çıktı hocammm, dedim hocammm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.