ACS Elektronik satıcısındaki PS5 kolu orijinal mi?

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar, PS4 kolunu düşünüyordum ama fikrim değişti.
Bu kol orjinal midir?

Yorumlarda orijinal olmadığını söyleyenler var. İkinci el ürünü sıfır diye satıyorlar. Alınmaz.

Yorumlarda orijinal olmadığını söyleyenler var. İkinci el ürünü sıfır diye satıyorlar. Alınmaz.
Hocam hiç cevap gelmeyince aldım. Yorumları da okudum ama bilmiyorum. İçim de şüphe oluşmadı da değil.

Hocam yorumlara baktım da yorumların altında "şu satıcıdan aldı" yorumlarında ACS elektroniği çok göremedim. Sizin gördüğünüz var mı?

Hocam hiç cevap gelmeyince aldım. Yorumları da okudum ama bilmiyorum. İçim de şüphe oluşmadı da değil.
Yorumda belirtildiği gibi önce MediaMarkt, Teknosa tarzı bir yere gidip orijinal dualsense deneyin. Sonra kargo şubesinde açıp uygun değilse tutanak tutup iade edin.

Eve gelen kargocu tutanak tutmuyor.

Yorumda belirtildiği gibi önce MediaMarkt, Teknosa tarzı bir yere gidip orijinal dualsense deneyin. Sonra kargo şubesinde açıp uygun değilse tutanak tutup iade edin.

Eve gelen kargocu tutanak tutmuyor.
Hocam orjinal dualsense kolunu biliyorum. Yani akrabada da var, çalıştığım otelde de var. Orjinal dualsense ile ortalama 100-150 saatim vardır. Fakat adres ev adresim, gelip direkt açıp bakmayacağım. Ya adresi iş yerine çevireceğim ya da iptal edeceğim. Ama yorumlarda da ACS elektronikten çok alan gözükmüyor, durduk yere iptal de etmek istemedim.

Hocam yorumlara baktım da yorumların altında "şu satıcıdan aldı" yorumlarında ACS elektroniği çok göremedim. Sizin gördüğünüz var mı?
4 değerlendirme var, 1 tanesi yorumlu sadece diğerleri 5 yıldız vermiş. Yorumda ürün açılmıştı yazıp fotoğraf atmış.

4 değerlendirme var, 1 tanesi yorumlu sadece diğerleri 5 yıldız vermiş. Yorumda ürün açılmıştı yazıp fotoğraf atmış.
Satıcının siyah, pembe kolları sattığı ilanın altında ki yorumlar aşağıdaki gibi hocam. Bakalım bekleyelim.

Dosya Ekleri

• 1.png
    81,7 KB · Görüntüleme: 3
  • 2.png
    87,2 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…