Activision, CoD MW III'ün önceki oyunlardan daha çok oynandığını açıkladı ve teşekkür etti

Arkadaşlar bir çoğunuz hakli olarak "Oyun zaten online tarafı için var.", "Oyunun zaten kemik bir kitlesi var." gibi yorumlarda bulunmuş fakat burada bu haberi ilginç kılan şey nasıl oluyor da serinin en nefret edilen oyunu kemik kitlesinden oyuncu kaybetmeyip üstüne yeni oyuncu kazanıyor? Asıl sorulması ve cevaplanması gereken bu.

Arkadaşlar bir çoğunuz hakli olarak "Oyun zaten online tarafı için var.", "Oyunun zaten kemik bir kitlesi var." gibi yorumlarda bulunmuş fakat burada bu haberi ilginç kılan şey nasıl oluyor da serinin en nefret edilen oyunu kemik kitlesinden oyuncu kaybetmeyip üstüne yeni oyuncu kazanıyor? Asıl sorulması ve cevaplanması gereken bu.

CoD kitlesi aynen böyle hocam. Çok söverler ama yine oynarlar. "Sadece şu mod için aldım" falan derler ama yine oynarlar yani.

Arkadaşlar birçoğunuz hakli olarak "Oyun zaten Online tarafı için var.", "Oyunun zaten kemik bir kitlesi var." gibi yorumlarda bulunmuş fakat burada bu haberi ilginç kılan şey nasıl oluyor da serinin en nefret edilen oyunu kemik kitlesinden oyuncu kaybetmeyip üstüne yeni oyuncu kazanıyor? Asıl sorulması ve cevaplanması gereken bu.
Hocam kitle bildiğin her sene FIFA olan kitle ile aynı. Yani adamlara sadece Online FPS oyunu olsun yeter. Yeni oyuncu kazanma olayı da bence yabancılarda hala çok yüksek olan rafta görüp alma olayından yani. Adam rafta görüp alıyor sonuçta çok pahalı bir ürün değil.

Çoğu oyuncu nefret ettiği için kolpa sıkıyorlardır büyük ihtimalle. Fakat multiplayerda adamların rakipleri yok. BF 2042 her ne kadar biraz düzeldi dense de sadece kemik kitlesi oynuyor oyunu. Yeni çıkan BattleBit ise ilk başlarda çok tuttu fakat bu gidişatını koruyamadı ve o da yavaş yavaş oyuncu kaybediyor. Normal de zaten kim CoD gibi grafikleri ve oynanışı daha iyi bir oyun yerine Roblox'a benzeyen bir oyunu tercih etsin. BattleBit tamamen düşük sistem dostu bir oyun.

Campaing için bir şey diyemem oynamadım ben direk multi oynarım her zaman ve gerçekten MW 2019'dan sonra MW3 çıtayı yükseltmiş. Özellikle zombi modu çok eğlenceli ben önceli zombi modlarını beğenmiyodum.

"Ball on Duty." Önceden de söylediğim gibi sadece 13 yaşındaki John gibi çocuklara hitap eden bir oyun serisine döndü, ki diğer detaylar da bu çocukların hiç umurunda değil. Kusana kadar aynı oyunu oynamak istiyorlar maalesef.

Activision, bu sene çıkan Call of Duty Modern Warfare III (3) oyununun önceki oyunlardan daha çok vakit geçirdiğini açıkladı ve bu rekor için teşekkür etti.

Önüne gelen oyuna sövüyor ama oyuna söverken oyunu oynamaya devam ediyor. Sonra niye hiçbir şey değişmiyor.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu oyun serisi 2014'ten sonra bitti.

Sayıları karıştırmışlar bunlar. Maksat medyaya algı oluşmasın.

Aynı 💩 gibi oyun yapmışsınız vallahi. Modern Warfare'nin içinden geçmişsiniz.

Vallah sızıntı videolarını izledim daha oyun çıkmadan he. Dedim bu oyundan olursa benden de olur. Harbiden de çıktı yani.

Bir de neymiş 3 yıllık oyunu 1 yılda geliştirmişler. Ula arkanızdan köpek mi koşturuyor Activision veya Sledgehammer Games.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı