Xbox Activision ve Blizzard oyunlarında indirim

Baya güzel indirimler mevcut. Call of Duty oyunlarından, gerçekçi grafiklere sahip olanlardan hangilerini önerirsiniz?
MW2019 alabilirsin ben bayağı sevdim canım sıkıldıkça girip 1-2 oturuşta baymadan bitiyor. Yanlış anlama kısalığından değil görev dizaynından. Eğer Dualsense varsa CoD BO CW ve sonrasını alabilirsin bende var ama MW almayı tercih ettim seni belki Dualsense ikna edebilir.

Hocam Black Ops: Cold War nasıldır?
MW2019 alabilirsin ben bayağı sevdim canım sıkıldıkça girip 1-2 oturuşta baymadan bitiyor. Yanlış anlama kısalığından değil görev dizaynından. Eğer Dualsense varsa CoD BO CW ve sonrasını alabilirsin bende var ama MW almayı tercih ettim seni belki Dualsense ikna edebilir.

Xbox kullanıyorum hocam.

MW2019 benim de hoşuma gitti hocam video kısmından izledim görevler dediğiniz gibi ilgi çekici duruyor.

Microsoft Store ile bir alakası var mıdır acaba? Geçen Microsoft Store'dan Call of Duty Infinite Warfare Deluxe Edition aldım ama takılmalardan ötürü rahat bir şekilde oynayamıyorum. Bu linktekiler direkt Xbox PC ise bir sorun olmaz sanırım.

Geri
Yukarı