Baya güzel indirimler mevcut. Call of Duty oyunlarından, gerçekçi grafiklere sahip olanlardan hangilerini önerirsiniz?
MW2019 alabilirsin ben bayağı sevdim canım sıkıldıkça girip 1-2 oturuşta baymadan bitiyor. Yanlış anlama kısalığından değil görev dizaynından. Eğer Dualsense varsa CoD BO CW ve sonrasını alabilirsin bende var ama MW almayı tercih ettim seni belki Dualsense ikna edebilir.Baya güzel indirimler mevcut. Call of Duty oyunlarından, gerçekçi grafiklere sahip olanlardan hangilerini önerirsiniz?
MW2019 alabilirsin ben bayağı sevdim canım sıkıldıkça girip 1-2 oturuşta baymadan bitiyor. Yanlış anlama kısalığından değil görev dizaynından. Eğer Dualsense varsa CoD BO CW ve sonrasını alabilirsin bende var ama MW almayı tercih ettim seni belki Dualsense ikna edebilir.
İndirimler sadece Xbox'i mı kapsıyor? PC için var mı? Varsa Modern Warfare 2 alacağım eski olanı.
İndirimler sadece Xbox'i mı kapsıyor? PC için var mı? Varsa Modern Warfare 2 alacağım eski olanı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.