ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.550 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 2 Temmuz 2021 #11 Alpha Frozen dedi: Hocam datapack ile plugin aynı şey mi oluyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Alpha Frozen dedi: Hocam datapack ile plugin aynı şey mi oluyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Hayır.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.562 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #12 Teşekkürler.
AdraSs Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 199 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #13 parazitli minecraft adal adalın oynadığı parazitli Minecraft.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 2 Temmuz 2021 #14 Alpha Frozen said: Hocam datapack ile plugin aynı şey mi oluyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Hayır. Genişletmek için tıkla... Plugin ile veri paketi ayrı şeyler. Plugin sunuculara özellik kazandırmak için kullanılır.
Alpha Frozen said: Hocam datapack ile plugin aynı şey mi oluyor o zaman? Genişletmek için tıkla... Hayır. Genişletmek için tıkla... Plugin ile veri paketi ayrı şeyler. Plugin sunuculara özellik kazandırmak için kullanılır.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.725 Makaleler 2 Çözümler 12 2 Temmuz 2021 #15 Alpha Frozen dedi: Hocam pluginleri nasıl kuruyoruz? Genişletmek için tıkla... Aternosdan falanmı kurucaksınız serveri?
Alpha Frozen dedi: Hocam pluginleri nasıl kuruyoruz? Genişletmek için tıkla... Aternosdan falanmı kurucaksınız serveri?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.308 Makaleler 3 Çözümler 61 2 Temmuz 2021 #16 Bana şu oyun Modu'nun haritası lazım. Belli yerlerde rastgele yapılar olmalı. Zombi Modu'nu buldum fakat haritayı bulamadım. Nereden bulabilirim ya da link atabilecek var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bana şu oyun Modu'nun haritası lazım. Belli yerlerde rastgele yapılar olmalı. Zombi Modu'nu buldum fakat haritayı bulamadım. Nereden bulabilirim ya da link atabilecek var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 2 Temmuz 2021 #17 Bu modlar nasıl kuruluyor?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.308 Makaleler 3 Çözümler 61 2 Temmuz 2021 #18 The10thDoctor dedi: Bu modlar nasıl kuruluyor? Genişletmek için tıkla... Oyunda kendi dünyanıza düzenle tuşuna tıklayın ve dünyanın dosya konumunu açın. Sonra datapacks kısmına indirdiğiniz Datapack'ı atın. Modlar bu şekidle kurulmuyor. Bu datapack için geçerli.
The10thDoctor dedi: Bu modlar nasıl kuruluyor? Genişletmek için tıkla... Oyunda kendi dünyanıza düzenle tuşuna tıklayın ve dünyanın dosya konumunu açın. Sonra datapacks kısmına indirdiğiniz Datapack'ı atın. Modlar bu şekidle kurulmuyor. Bu datapack için geçerli.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 2 Temmuz 2021 #19 SiyahPassat dedi: Oyunda kendi dünyanıza düzenle tuşuna tıklayın ve dünyanın dosya konumunu açın. Sonra datapacks kısmına indirdiğiniz Datapack'ı atın. Modlar bu şekidle kurulmuyor. Bu datapack için geçerli. Genişletmek için tıkla... Benim eski sürüm olduğundan öyle bir seçenek yok.
SiyahPassat dedi: Oyunda kendi dünyanıza düzenle tuşuna tıklayın ve dünyanın dosya konumunu açın. Sonra datapacks kısmına indirdiğiniz Datapack'ı atın. Modlar bu şekidle kurulmuyor. Bu datapack için geçerli. Genişletmek için tıkla... Benim eski sürüm olduğundan öyle bir seçenek yok.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.308 Makaleler 3 Çözümler 61 2 Temmuz 2021 #20 C:\Games\Minecraft\saves\Yeni Dünya\datapacks Bu konumu dener misiniz? Yani sizde Minecraft neredeyse.
C:\Games\Minecraft\saves\Yeni Dünya\datapacks Bu konumu dener misiniz? Yani sizde Minecraft neredeyse.