Art_wrongsiter Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben Adal'a abone olursam Minecraft serverına girmek için Minecraft'in nasıl olması lazım? Java mi Windows Premium mü?
Arkadaşlar merhaba. Ben Adal'a abone olursam Minecraft serverına girmek için Minecraft'in nasıl olması lazım? Java mi Windows Premium mü?
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 10 Mayıs 2021 #2 Art_wrongsiter dedi: Arkadaşlar merhaba. Ben Adal'a abone olursam Minecraft serverına girmek için Minecraft'in nasıl olması lazım? Java mi Windows Premium mü? Genişletmek için tıkla... Premiumsuz giriş yapamazsınız.
Art_wrongsiter dedi: Arkadaşlar merhaba. Ben Adal'a abone olursam Minecraft serverına girmek için Minecraft'in nasıl olması lazım? Java mi Windows Premium mü? Genişletmek için tıkla... Premiumsuz giriş yapamazsınız.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 10 Mayıs 2021 #3 Art_wrongsiter dedi: Arkadaşlar merhaba. Ben Adal'a abone olursam Minecraft serverına girmek için Minecraft'in nasıl olması lazım? Java mi Windows Premium mü? Genişletmek için tıkla... Bedrock oynamıyor olmalı. Premium kullanmalısınız ayrıca. Java.
Art_wrongsiter dedi: Arkadaşlar merhaba. Ben Adal'a abone olursam Minecraft serverına girmek için Minecraft'in nasıl olması lazım? Java mi Windows Premium mü? Genişletmek için tıkla... Bedrock oynamıyor olmalı. Premium kullanmalısınız ayrıca. Java.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 10 Mayıs 2021 #4 Discord'dan öğrendiğime göre Premium istiyor.
elementaly Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 131 Çözümler 2 10 Mayıs 2021 #5 Premium isteniyor diye biliyorum.
Art_wrongsiter Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #6 Yanı nasıl Java preium yok ki.