İnceleme Adamlar Yapmış: Ace Combat 7

shocktroop

Hectopat
Makaleler
26
Yer
Trabzon
Hikaye
Hikayemiz Ace Combat evreninde geçiyor. Osea (ABD) Erusea (Avrupa Birliği, Fransa İmparatorluğu açıkçası Erusea gerçek hayatta hangi ülke bilinmiyor.). Ace Combat serisinde genel olarak sürekli Erusea, Osea, Belka (Almanya) Yuktobania (SSCB)'nin savaşları ele alınır. Bu oyunda ise Erusea ve Osea savaşı ele alınıyor. Tabii serinin yeni oyuncuları hikayeyi çok takmasa da çoğu eski kişi oynanıştan çok oyunu iyi bir evreni olduğu için seviyor. Bu seferki hikayemizde isen "Trigger" lakaplı pilot ile oynuyoruz.

Grafikler

Muazzam. Tabii çok fazla yeri göremediğimiz için, yukarda grafikleri çok dikkat edemiyorsunuz. Nitekim dakika başı bir şeye basmaktan grafiklere bakmak zor iş. Ancak yeterli olduğunu söyleyebilirim.

Oynanış

Harika. Uçak kontrolleri aşırı sade, zaten AC serisi kendini Arcade olarak tanımlıyor. Kontroller çok kolay. Havada istediğiniz hareketi yapabilirsiniz. Ayrıca "Aircraft Tree" dedikleri bu efsane ağaç sistemi çok iyi. Görev yapıyorsunuz puan alıp bu puanları uçak ağacında harcayarak uçak alıyorsunuz. Sadece bu değil uçaklara parça dahi ekleyebiliyorsunuz. Böylece en kötü uçağı bile kullanışlı bir hale getirme şansınız oluyor.

Ayrıca gerçek uçakları (MiG, Fighter Falcon ve Su) eklemeleri harika olmuş.

Açıkçası gerçek uçaklar ile uçmak daha bi' güzel oluyor.

Müzikler

Söylenecek söz bile yok. Uçakla dalış, tırmanış yaparken milleti patlatmak için aşırı ideal.

Puanım 10 üstünden 9. Oyunun bazı görevleri hayvan gibi zor çünkü.

Not: Tünel içinden uçak geçirme son görevi yapan bölüm tasarımcısı arkadaşın ellerinden öperim. 50 kere öldüm.

İstek listesine eklemiştim bu konuyu görünce almak istedim ilk indirime girdiği zaman alacağım güzel inceleme tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…