Adana Alparslan Türkeş Üniversitesi nasıldır?

ekoteko12

Hectopat
Yer
Niğde
Daha fazla  
Tercih listemde ön yüz ve arka yüz yazılım geliştirme, ayrıyeten robotik ve yapay zeka bölümlerini bulundurduğum atü nasıldır? Bilişim teknolojileri MYO kampüsün içerisindeymiş. Üniversitede okuyan arkadaşlar avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O üniversitede okumuyorum da Adana'da yaşıyorum. Eğer başka bir şehirden geleceksen de o üniversitede okuyacaksan şehir hayatını falan aklından çıkar. Şehrin ıssız yerinde o üniversite.

O üniversitede okumuyorum da Adana'da yaşıyorum. Eğer başka bir şehirden geleceksen de o üniversitede okuyacaksan şehir hayatını falan aklından çıkar. Şehrin ıssız yerinde o üniversite.

Hocam şehre kaç saat ki üniversite bir de oraya ulaşım hakkında bilginiz var mı şehir dışından geleceğim.

Hocam şehre kaç saat ki üniversite bir de oraya ulaşım hakkında bilginiz var mı şehir dışından geleceğim.

Ya illaki ki otobüs vardır ama benim tahminimce şehre bir 35 dk yolculuk yaparsın. Şehrin tam ortasından giriyorsun. Benim kırmızı ile daire içerisine aldığım yerler diğer yerlere göre bir hayli daha modern. Oralarda gezersin diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 1754424657306.png
    1754424657306.png
    516,9 KB · Görüntüleme: 29
Ya illaki ki otobüs vardır ama benim tahminimce şehre bir 35 dk yolculuk yaparsın. Şehrin tam ortasından giriyorsun. Benim kırmızı ile daire içerisine aldığım yerler diğer yerlere göre bir hayli daha modern. Oralarda gezersin diye düşünüyorum.

Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim ☺️

Arabayla çarşı kısmına 22, daha modern kafelerin yoğunlukta bulunduğu yere de 35 dk civarında (Turgut Özal). Kampüsten belediye otobüs hatlarının direkt seferleri var şehrin farklı yerlerine giden. Sitesinden bakabilirsin. Adana İstanbul, Ankara gibi sosyal etkinlikler bulabileceğin bir yer değil ama Mersin'e yakın. Denize yakın. İnsanları da kesinlikle yobaz insanlar değiller.

Arabayla çarşı kısmına 22, daha modern kafelerin yoğunlukta bulunduğu yere de 35 dk civarında (Turgut Özal). Kampüsten belediye otobüs hatlarının direkt seferleri var şehrin farklı yerlerine giden. Sitesinden bakabilirsin. Adana İstanbul, Ankara gibi sosyal etkinlikler bulabileceğin bir yer değil ama Mersin'e yakın. Denize yakın. İnsanları da kesinlikle yobaz insanlar değiller.
Üniversite kısmına gelecek olursak da 2011 çıkışlı çok köklü değil. Puanının yettiği diğer yerlerdeki üniversitelerle karşılaştırman daha iyi olur. Genelde böyle üniversiteler ''Linkedin işverenleri'' tarafından çok değer görmüyor. Avantajlarında da; sadece kütüphane ve yemekhane var.

Üniversite avantajlarında hiçbir şey yok.

Konferans salonu.
Kütüphane +
Spor salonu.
Yemekhane +
Öğrenci yurdu.
Sağlık merkezi.
Banka.
Otopark.
Güvenlik.
Kafeterya.
Engelsiz kampüs.
Teknoloji ofisi.
Fotokopi merkezi.
Erasmus.

Yazdıklarımdan sadece ikisi varmış. Bu üniversiteye gidilir mi? Kampüs hakkında düşünceleriniz nelerdir?
NOT: Youtube tanıtım videosunda erasmus gibi şeylerin olduğu söyleniyor ama internette güncellenmemiş sanırım.
Bknz.

Son düzenleme:
Arabayla çarşı kısmına 22, daha modern kafelerin yoğunlukta bulunduğu yere de 35 dk civarında (turgut özal). Kampüsten belediye otobüs hatlarının direkt seferleri var şehrin farklı yerlerine giden. Sitesinden bakabilirsin. Adana İstanbul, Ankara gibi sosyal etkinlikler bulabileceğin bir yer değil ama Mersin'e yakın. Denize yakın. İnsanları da kesinlikle yobaz insanlar değiller.

Üniversite kısmına gelecek olursak da 2011 çıkışlı çok köklü değil. Puanının yettiği diğer yerlerdeki üniversitelerle karşılaştırman daha iyi olur. Genelde böyle üniversiteler "LinkedIn işverenleri" tarafından çok değer görmüyor. Avantajlarında da; sadece kütüphane ve yemekhane var.

Bknz.

Hocam öncelikle teşekkür ederim sitesine baktığımda bu eksikliklerin bazılarının giderildiğini görüyorum konferans salonu yurt vs gibi diğer unilere göre labları daha modern geldi bana 4060'lı sistemler kullanılıyor sanırsam Adana'ya yakın Niğde'de ikamet ediyorum 😅 bundan önceki tercihim Eskişehir teknik orası gelmez ise burası olacak gibi duruyor.

Hayırlısı olsun bakalım, Adana çıkarsa profilime girip şehir hakkında merak ettiklerini sorabilirsin hocam, iyi geceler dilerim.

Hayırlısı olsun bakalım, Adana çıkarsa profilime girip şehir hakkında merak ettiklerini sorabilirsin hocam, iyi geceler dilerim.

Eskişehir Anadolu geldi hocam değerli yorumlarınız için tekrar teşekkür ediyorum. Eskişehir imkan olarak daha fazla diye önce yazmıştım o geldi 😁🤤

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı