Adana'da arabada unutulan bebek öldü!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atatürk böyle bir milleti görse cidden tekrardan mezarına dönerdi. İslamafobik desen var, bebeğe bile ırkçı desen var, cahili de az değil, vatanını kurtaran adamdan nefret edeni var. Ülke olarak cidden acınasıyız.
 
10 tane yaparlarsa birinin farkına varmazlar tabii. Bunları ülkeye alıyorsun bari üremelerini kısıtla yapıyorlarsa yapanı gönder. Bu kadar kötü yönetilen bir ülke(Türkiye), bu kadar cahil üremekten başka bir işe yaramayan bir toplum olamaz(Suriyeliler)
 
Bakamayacaksan ya da "arabada unutacaksan" çocuk yapmayacaksın ama kime anlatıyoruz.10-15 tane çocuk yapıyorlar.
 
Bazı ilkokullarda ailecek ders görüyor bunlar. Bir sınıfta tek bir Suriyeli ailesi olabiliyor. Bu kadar kültürsüz medeniyetsiz başka bir millet yok. Babası da üzülmemiştir 20 tanenin arasından bir tane gitmiş diye. Bunların üremesine sınır getirilmeli sokak köpeği bile 6 tane doğuruyor.
 
Suriyelileri sevmemek ırkçılık mı oluyor?
Olmuyor. Yasalardan bağımsız ifade özgürlüğü içinde sevmiyorum demek hatta nefret söylemi de vardır. Tabi devlet regülasyonları özel mülkiyet ve bireyselciliği çok fazla kısıtlıyor hukuki altyapısı olabilir. Dikkat edin :)

Irkçılık şöyle olur, mesela Türk kadınlarını ganimet sayıp onları taciz eder veya fotoğraflarsan ırkçılıktır çünkü ırktan dolayı özel mülkiyeti ihlal ediyorsun. Mesela Arapları ticarethanesine almayan bir tüccar ırkçı değildir. Ama mesela bir ülkenin topraklarına sığınmacı olarak gider ve kültürünü dayatırsan ya da topraklarını işgal edersen(Hatay meselesi ya da pkknın bölücülük yapması) ırkçılık yaparsın. Özel mülkiyete saygı duyulması gerekir. Bir ırkın özel mülkiyetine saygı göstermiyorsan da ırkçılık yapmış olursun. Özel mülkiyetin içinde fikirler, beden de vardır ülkenin kültürü ve sınırları da vardır. Ama özel mülkiyetin içinde fikirler de olduğu için bunu ifade edebilmen gerekir, ben sana şunu söyleyemezsin dersem senin mülkiyetini ihlal etmiş olurum. En kötü düşünce de olabilir(ki ırkçılık bence en kötülerinden çünkü kolektivizmin en üstü oluyor bana göre) ama o senin fikrindir yani mülkündür. Senin Suriyelileri sevmemen senin mülkündür. Zorla sevdirecek her şey yanlıştır. Umarım anlatabilmişimdir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı