Adana'da iyi bir liseye gidebilmek için kaç puan lazım?

arda.nb01

Centipat
Daha fazla  
Ders notlarım bu sene çöp maalesef 2.dönem 68 1. dönem 81 7. sınıfta 85 6. sınıfta ise 80 eğer okul puanıyla ilgili girebileceğim bir okul var söyleyin ya da LGS'de orta düzeyde bir okul için kaç puan almam gerekiyor.

Mesleğe git. İyi lise diye bir şey yoktur. Kötünün iyisi vardır. İyi lise diye bahsedilen liseler iyi değil. Daha güvenli, sorunsuz, fresh. Mesela 9 ay okulun 6'sı sivil gitmisimdir laf eden olmadı idareden. Arada dert ediyorlar giyiyoruz. Kavga mavga çıkma riski düşük cart curt. Eğitim yalan. LGS'de zirve yapmayıp gittiğin hiçbir okul iyi değildir zaten.

Ortalama 350 puan.
Onu yapmasi da çok zor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam inanın ortamı kötü olmasa bana da fark etmiyor ama biliyosunuz aile meseleleri ben yazılımcı olmak istiyorum ama meslekte olabilir miyim ki.

350 puanı yapmak zor bir şey değil. Çalışan herkes yapabilir. Sıkı bir düzen gerekir sadece.

Hocam inanın ortamı kötü olmasa bana da fark etmiyor ama biliyosunuz aile meseleleri ben yazılımcı olmak istiyorum ama meslekte olabilir miyim ki.
Bilişim okuyup içinden geçersin. Benim arkadaşım 9-10 meslekte bilişim okuyup 11 de bizim Anadolu'ya geldi eşit ağırlık okuyor. Okul bittikten sonra fabrika da çalışmayı düşünüyor.

87 ortalaması var adamın sence yapabilir mi? Olaya öznel bakmayı bırakın. Veriler ortada zaten.
350 puanı yapmak zor bir şey değil. Çalışan herkes yapabilir. Sıkı bir düzen gerekir sadece.

80 ortalamam vardı. 400 puan yaptım.
Herkes sen olcak diye bir şey yok hocam. Ortaokul'da her şey toz pembe zaten. 70 alıyorsun 100 100 giriyorlar. Lisede ne alıyorsan 5-10 puan yükseği giriliyor.

Sınavların zorluğunu kolaylığını göremeden bilemezsin. 350 aşağı yukarı o ortalamadakilerin yaptığı not zaten. Ben LGS'ye girdiğimde 97 ile girmiştim 450 yapmıştım siz düşünün işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…