Adana'da iyi bir liseye gidebilmek için kaç puan lazım?

Benim ortalamam 100 dü. 270 yaptım. Her şey ortalamaysa..

Allah bilir özelde okudunuz. Sizin hatanıza bağlı bir durum özel değilse veya sınavlar çok kolaysa.
Pandemi zamanı LGS'ye girmistim obp de yüksek olsun diye canlı derslere giren herkesin notunu 100 yaptılar ne özeli hocam. İşin latifesini yaptım orada. Bu arkadaş 300 üzeri yapamayacak zaten. Şuraya yazın 2-3 hafta sonra gelip açıp açıp okursunuz.

Ben şu an 11'e gidiyorum. Abin olarak tavsiye vermem gerekirse kardeşime de dediğim gibi git mesleğe bilişim oku. Lgs sal falan demiyorum. Bizim burdaki mahalle meslek lisesinde de lgs puanıyla alan bölüm de var o tarz meslek liselerine de girebilirsin. Eğitimi daha sağlam olur normale gore.

Abi şimdi büyük konuşmayimde 300'ü geçerim die düşünüyorum kendimi övmek gibi olmasın ama zeki bir çocuğum sadece kafamı derslere değil yazılımcılığa veriyorum haliyle derslerim kötü gitti bu sene ama belli olmaz hocam hangisi hayırlıysa

Meslekte yazılımcı olursun, ben bilişim okuyorum şu an.

Memnun musun abi derslerle alakalı bir şey öğretiyorlar mı?

Biraz geç yazdım sorun olmaz umarım. Evet memnunum grafik tasarlama, python C# kodlama, donanım parçaları gibi temel şeyleri öğretiyorlar.

Biraz geç yazdım sorun olmaz umarım. Evet memnunum grafik tasarlama, Python C# kodlama, donanım parçaları gibi temel şeyleri öğretiyorlar.

Uani mesela C# değil de JavaScript dersi seçebiliyor musun yoksa zorunlu ders olarwk mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…