E Eldritch Game Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #1 Ben Adana'da okuyan 8. sınıf öğrencisiyim, bilgisayarla uğraşmayı seviyorum ve yazılımcı olmak istiyorum, hangi liseyi tercih etmeliyim?
Ben Adana'da okuyan 8. sınıf öğrencisiyim, bilgisayarla uğraşmayı seviyorum ve yazılımcı olmak istiyorum, hangi liseyi tercih etmeliyim?
GeOX1881 Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 447 Çözümler 2 16 Mayıs 2025 #2 Eldritch Game dedi: Ben Adana'da okuyan 8. sınıf öğrencisiyim, bilgisayarla uğraşmayı seviyorum ve yazılımcı olmak istiyorum, hangi liseyi tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir meslek lisesi hayalindeki gibi değil.
Eldritch Game dedi: Ben Adana'da okuyan 8. sınıf öğrencisiyim, bilgisayarla uğraşmayı seviyorum ve yazılımcı olmak istiyorum, hangi liseyi tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir meslek lisesi hayalindeki gibi değil.
Ahmetiweii3 Picopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 454 Çözümler 1 16 Mayıs 2025 #3 Eldritch Game dedi: Ben Adana'da okuyan 8. sınıf öğrencisiyim, bilgisayarla uğraşmayı seviyorum ve yazılımcı olmak istiyorum, hangi liseyi tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Adana 19 Mayıs lisesi çok nezih elit bir lisedir öneririm
Eldritch Game dedi: Ben Adana'da okuyan 8. sınıf öğrencisiyim, bilgisayarla uğraşmayı seviyorum ve yazılımcı olmak istiyorum, hangi liseyi tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Adana 19 Mayıs lisesi çok nezih elit bir lisedir öneririm
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 16 Mayıs 2025 #4 Eldritch Game dedi: Ben Adana'da okuyan 8. sınıf öğrencisiyim, bilgisayarla uğraşmayı seviyorum ve yazılımcı olmak istiyorum, hangi liseyi tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Öncelikli hedefin her zaman Fen Lisesi olsun, lisede bolca boş vaktin olacak zaten. Okuldan bağımsız gayet iyi yazılım öğrenirsin ardından Üniversitede güzel bir bilgisayar bölümü okuyup çok iyi yerlere gelirsin.
Eldritch Game dedi: Ben Adana'da okuyan 8. sınıf öğrencisiyim, bilgisayarla uğraşmayı seviyorum ve yazılımcı olmak istiyorum, hangi liseyi tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Öncelikli hedefin her zaman Fen Lisesi olsun, lisede bolca boş vaktin olacak zaten. Okuldan bağımsız gayet iyi yazılım öğrenirsin ardından Üniversitede güzel bir bilgisayar bölümü okuyup çok iyi yerlere gelirsin.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 17 Mayıs 2025 #5 Yazılım için gideceğiniz lisenin önemi yok. Üniversite sınavına girip yazılım mühendisliği bölümünü kazanmanız gerekir.
Yazılım için gideceğiniz lisenin önemi yok. Üniversite sınavına girip yazılım mühendisliği bölümünü kazanmanız gerekir.