Adata 120 GB SU650 düşük yazma hızı problemi

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Anakartım SATA 2 destekli ve Windows'um AHCI mod seçili olarak yüklendi. Teste ilk başladığım zaman yazma hızım +220 MB\s hızını görmekte ancak daha sonrasında 20-50 MB\s hızına inmekte. Neden böyle bir yavaşlama söz konusu sizce? Okuma hızında bir sorun yok.

Screenshot_1.png Screenshot_2.png Screenshot_3.png Screenshot_4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan önce ölçtüğümde baya düşüktü yazma hızı forumda bir arkadaş regedit ayarlarıyla ilgili bir ayar göstermiş onları denedim sonuç bu şekilde normal mı bu değerler ?

Konuya ek olarak. Şuan dizüstü bilgisayarımda ADATA SX8200NP m.2 SSD bulunmakta. 3200/1700 MB/s özellikleri bulunmakta fakat maksimum 1200 MB/s değerlerini görüyorum. Firmware Update yapmaya çalıştığımda beni siteye yönlendiriyor Update edebileceğim her hangi bir Download içerisinde seçenek yok. Firmware Version: SNV139B

Muhtemelen NVMe sürümünüz düşük. SATA2 olayı gibi.

Adata su650 ssd im dün elime ulaştı bilgisayarıma taktım test ettiğimde normal sonuçlarla karşılaştım fakat bugün test ettiğimde sonuçlar bu şekilde .uygulama arayüzü üzerinden söylenenleri yaptım.Regedit ayarları hakkında ise bir fikrim yok .Yorumlarınızı bekliyorum

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 66
Regedit ayarlarından HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci
Errorcontrolu 0 yap
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci\StartOverride
burdanda 0 dwordunu tıkla 0 yap ben bu şekilde aşmıştım bu sorunu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı