Mark Jefferson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 2 Çözümler 5 5 Ağustos 2020 #11 RotasızBey dedi: Forumda uyarıldı rehber bile var keşke hiç alınmasaydı. Genişletmek için tıkla... O zamanlar forumdan bir haberdim, dikkatsizliğime denk geldi aldım maalesef. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, üstteki fotoğraf ile birlikte oluşan sorunları söyleyerek servise göndereceğim. Umarım değişim veya iade yaparlar. Son düzenleme: 5 Ağustos 2020
RotasızBey dedi: Forumda uyarıldı rehber bile var keşke hiç alınmasaydı. Genişletmek için tıkla... O zamanlar forumdan bir haberdim, dikkatsizliğime denk geldi aldım maalesef. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, üstteki fotoğraf ile birlikte oluşan sorunları söyleyerek servise göndereceğim. Umarım değişim veya iade yaparlar.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #12 Mark Jefferson dedi: O zamanlar forumdan bir haberdim, dikkatsizliğime denk geldi aldım maalesef. Genişletmek için tıkla... Olan olmuş artık az önce dediğim gibi para iadesi yapmaları çok zor ama bir şansınızı deneyin.
Mark Jefferson dedi: O zamanlar forumdan bir haberdim, dikkatsizliğime denk geldi aldım maalesef. Genişletmek için tıkla... Olan olmuş artık az önce dediğim gibi para iadesi yapmaları çok zor ama bir şansınızı deneyin.
Metehan Erdoğan Centipat Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 52 5 Ağustos 2020 #13 Aynı SSD'yi kullanıyoruz aynı sorun bende de var.