Rehber Adata XPG SX8200 PRO NVMe SSD inceleme

Elinize sağlık hocam, siz bir SSD üretseniz gözüm kapalı satın alırdım :).
1612283147148.png

Böyle bir şey çıkmasında.

1612283234450.png

Bu arada inceleme güzel olmuş. Devamını bekliyoruz.

Bunların içinden Everest'i merak ediyorum fakat hiçbirinde olmadığı gibi Everest SSD'de de doğru düzgün bir bilgi yok.

Bunlardan biri olabilir. Yanlış bilmiyorsam WD Blue ile Ultra 3D aynı.

@teresamendoza şimdi inceledim SSD'leri, Kingspec P3 ve Silicon Power S55 modellerine bakabilirim sanırım.
WD Blue ile ilgili bilgiler;
WD Green;

@teresamendoza şimdi inceledim SSD'leri, Kingspec P3 ve Silicon Power S55 modellerine bakabilirim sanırım.
WD Blue ile ilgili bilgiler;
WD Green;
1612292721775.png

Birazcık parmak izi var gibi ama idare eder.

Uğraşmana gerek yoktu :D Güzel olmuş eline sağlık. Kingspec P3 ile ilgili bir konu hazırladım, onay bekliyor şu anda.
Aslında çok uğraştırdığı söylenemez. Yazıyı silmek yaklaşık 2 dakikamı aldı, benzer font bulamadım. O biraz uğraştırdı. Konuyu bekliyorum.

Eline sağlık ama NAND eskiden IMFT 64L olup yeni modellerde ya daha kötü olan Samsung 64L ya da eskiyle aynı performansı veren Micron 96L çıkıyor diye hatırlıyorum. Ek olarak genel performans da düştü, attığım iki makalede detaya giriliyor:

Render vb. ağır işler için kullanılacaksa SN750 daha güvenli/uygun bir alternatif ama indirime girerse halen daha alınabilir bence.

Daha ucuz olup çoğu durumda 970 Evo Plus ile yarışıp geçebilen bir modelde böyle bir durumun olması üzücü.

Eline sağlık ama NAND eskiden IMFT 64L olup yeni modellerde ya daha kötü olan Samsung 64L ya da eskiyle aynı performansı veren Micron 96L çıkıyor diye hatırlıyorum. Ek olarak genel performans da düştü, attığım iki makalede detaya giriliyor:
Samsung olması gerekiyor diye biliyorum ama emin değilim. Sistemini uzun süre önce toplayan birinden Flash ID alıp bakmıştım, Samsung 64L olarak gözüküyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı