Elinize sağlık hocam, siz bir SSD üretseniz gözüm kapalı satın alırdım.
2D SSD üretmem ben :d
İnceleme demeyelim, linç atanlar oluyor sonra. Merak ettiğiniz modeller varsa alabilirim arkadaşlar, Netac SSD'yi yazdım.Bu arada inceleme güzel olmuş. Devamını bekliyoruz.
Bu aralar gördüğüm bütün tanınmayan SSD'leri topladım. Acaba aramızda kullananlar var mı?
@teresamendoza şimdi inceledim SSD'leri, Kingspec P3 ve Silicon Power S55 modellerine bakabilirim sanırım.
WD Blue ile ilgili bilgiler;
WD Green;[Karşılaştırma] Samsung 860 EVO vs SanDisk Ultra 3D
Bu konuda 500 TL civarı bütçede en çok tercih edilen iki model Samsung 860 EVO ve SanDisk Ultra 3D modellerini karşılaştıracağım. Bunu WD Blue 3D modeliyle de geçerli olarak düşünebilirsiniz. Ürün görselleri: Kontrolcü: 860 EVO: Samsung MJX Ultra 3D: Marvell 88SS1074 Bellek: 860 EVO...www.technopat.net
Rehber: WD Green SSD'ler neden tercih edilmemeli?
Merhaba arkadaşlar, bu konuda sizlere WD Green SSD'ler neden tercih edilmemeli? Sorusunun cevabını vermeye çalışacağım. Kendinizi direkt konunun ortasında bulacaksınız, pek iyi bir giriş olmadı. Kusura bakmayın. Öncelikle WD'nin en giriş seviyesi SSD'sidir kendisi. 3D NAND yerine 2D NAND...www.technopat.net
Uğraşmana gerek yoktuEki Görüntüle 863419
Birazcık parmak izi var gibi ama idare eder.
Aslında çok uğraştırdığı söylenemez. Yazıyı silmek yaklaşık 2 dakikamı aldı, benzer font bulamadım. O biraz uğraştırdı. Konuyu bekliyorum.Uğraşmana gerek yoktuGüzel olmuş eline sağlık. Kingspec P3 ile ilgili bir konu hazırladım, onay bekliyor şu anda.
Samsung olması gerekiyor diye biliyorum ama emin değilim. Sistemini uzun süre önce toplayan birinden Flash ID alıp bakmıştım, Samsung 64L olarak gözüküyordu.Eline sağlık ama NAND eskiden IMFT 64L olup yeni modellerde ya daha kötü olan Samsung 64L ya da eskiyle aynı performansı veren Micron 96L çıkıyor diye hatırlıyorum. Ek olarak genel performans da düştü, attığım iki makalede detaya giriliyor: