Adata XPG SX8200 Pro test sonuçları nasıl?

Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
ADATA XPG SX8200 Pro 2Tb ASX8200PNP-2TT-C
Merhaba, yeni aldığım SSD'de yaptığım CrystalDiskMark testinde özellikle rnd4k Q32T16 testinin daha önce başka kullanıcının yaptığı test değerlerinden epey düşük olduğunu gördüm. Benim test sonucumu asağı ekliyorum. Acaba bu test bilgisayardan bilgisayara değişebilir mi? Yahut benim donanımımda bir problem mi var? Bende 636 çıkan değer bir başla kullanıcıda 1300 çıkmış.
(Adata XPG SX8200 Pro 2TB aSX8200PNP-2TT-C)
Yanıtladığınız için teşekkür ederim.
Diğer kullanıcının test sonucu da bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 1643831594346941693191038466932.jpg
    213,8 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20220202-230014_Hepsiburada.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;
Öncelikle işletim sisteminiz nedir? Windows 11 de bazı SSD modellerinde yazma okuma ve rnd4k Q32T16 rastgele erişim hızlarında düşüş var bildiğim kadarıyla.
Testlerin aynı Windows sürümünde yapılması daha sağlıklı sonuç verecektir.

Merhaba işletim sistemim Win 10

İsterseniz Adata'nın kendi sitesinden SSD Toolbox Software for Firmware Update programını indirip oradan bir kontrol edin.

Emin degilim, piyasada 5 6 farkli donanimla XPG 8200 Pro var sana kotu bir tanesi denk gelmis de olabilir onu demeye calisiyorum yani.
Hocam tekrar merhaba, ben sistemime bios update yaptım son iki değer yaklaşık iki katına çıktı. Yani anladığım sistemden sisteme farkedebiliyor.
İsterseniz Adata'nın kendi sitesinden SSD Toolbox Software for Firmware Update programını indirip oradan bir kontrol edin.
Bu sorun bios update sonrası düzeldi. Son iki değer iki katına çıktı fakat Adata Toolbox yazılımını hala kullanamıyorum.
Bios update sonrası son iki değer yaklaşık ikiye katladı. Fakat Adata SSD Tollbox yazılımı açılırken kapanıyor. Sebebi ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…