Aday olsa kime oy verirsiniz?

Öncelik mansur ve Ekrem. Fakat bu ikisi olmazsa mecbur kim aday çıkarsa ona vereceğiz. Çünkü bu seçimi çıkacak aday değil biz kazanacağız bu bizim seçimimiz. Oy vermezsek seçimi aday değil biz kaybederiz. Gereksiz caz yapmaya gerek yok 20 yıldır AKP'ye oy verirken sesiniz çıkmıyordu. (kk aday olursa oy vermem diyenlere)

Haklı. Kutu kola aday çıkarsalar oy vereceğim. Ona oy vermem buna oy vermem diye boş boş konuşmaya gerek yok. Yönetim değişsin ülke biraz şu baskıcı ve kaotik zihniyetten uzaklaşsın.

Neden? Bence gelen kişi illa aklından geçirir. "ulan bu adam 20 yıl boyunca durmadan çaldı ben neden yapmayayım?" demezmi sizce?

20 yıl bir adamı iktidarda tutmayın o zaman sizde :D her seçimde değiştirin olsun bitsin.

Haklı. Kutu kola aday çıkarsalar oy vereceğim. Ona oy vermem buna oy vermem diye boş boş konuşmaya gerek yok. Yönetim değişsin ülke biraz şu baskıcı ve kaotik zihniyetten uzaklaşsın.

Arap zihniyetinden kurtulmamız lazım.

Kılıçdar gibi bir adama oy veren koyunun alasıdır.

20 yıldır kimin koyun olduğunu görüyoruz 🙂

Sizin gibilere zaten ancak reisin mabadının kılı olmak yakışır, öyle olmaya devam edin. Yakında gömüleceksiniz zaten.

20 yıldır kimin koyun olduğunu görüyoruz 🙂

Sizin gibilere zaten ancak reisin mabadının kılı olmak yakışır, öyle olmaya devam edin. Yakında gömüleceksiniz zaten.

Umurumda değil fanatik değilim. Ben zaten düzenimi kurdum siyasetle de pek ilgilenmem. Muhalefet böyle rezil olursa iktidar da bundan hallice olur. Böyle internetten oturduğun yerden millete koyun yazmakla kazanamazsınız. Adamlar sahaya inip kapı kapı dolaşıyor, imar vaadi veriyor öteki taraf İzmir marşı açıp dolanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umurumda değil fanatik değilim. Ben zaten düzenimi kurdum siyasetle de pek ilgilenmem. Muhalefet böyle rezil olursa iktidar da bundan hallice olur. Böyle internetten oturduğun yerden millete koyun yazmakla kazanamazsınız. Adamlar sahaya inip kapı kapı dolaşıyor, imar vaadi veriyor öteki taraf İzmir marşı açıp dolanıyor.

Vaadi yerine getiriyor mu sanki? Bu depremde ölenlerin katilini unutmamak lazım. Başa geçtiğinde herkese imar verdi senin reisin. Umarım bu partiyi başımızda tutanlar RTE’den bin kat daha beter olurlar.

Her şeyin suçlusu sizsiniz. Seçimlerde kazanamayınca sokaklara çıkabilecek misiniz merak ediyorum açıkçası.

Malum 6'lı masa aday belirlemeye çalışıyor kendi aralarında, bizde bunu konuşalım, kim aday olsa ona oy verirsiniz?
-Ben Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu derim.
Ya siz?
Aynı şekilde bende Mansur Yavaş derim hocam fakat aday çıkacaklarını sanmıyorum kim çıkarsa mecburen vereceğiz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı