SlashFlash Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 Merhaba, tabletime GSI ROM kuracaktım ama ADB'de cihaz gözükmüyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.043 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #2 SlashFlash dedi: Merhaba, tabletime GSI ROM kuracaktım ama ADB'de cihaz gözükmüyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tabletten dosya aktarımı modunu seçtiniz mi?
SlashFlash dedi: Merhaba, tabletime GSI ROM kuracaktım ama ADB'de cihaz gözükmüyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tabletten dosya aktarımı modunu seçtiniz mi?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 25 Haziran 2024 #3 SlashFlash dedi: Merhaba, tabletime GSI ROM kuracaktım ama ADB'de cihaz gözükmüyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Fastboot driverini kurun.
SlashFlash dedi: Merhaba, tabletime GSI ROM kuracaktım ama ADB'de cihaz gözükmüyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Fastboot driverini kurun.