BarisSener Femtopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 Eskiden AdBlock kullanıyordum fakat uzantıyı kaldırıp geri aldığımda çalışmadığını fark ettim, ne yapacağım?
Eskiden AdBlock kullanıyordum fakat uzantıyı kaldırıp geri aldığımda çalışmadığını fark ettim, ne yapacağım?
Çözüm azkeskin 27 Haziran 2023 Ne kullandığınız bilmiyorum ama uzantı kısmından aktif etmemiş olabilirsiniz. Ek olarak UBlock Origin kullanmanızı öneririm.
Ne kullandığınız bilmiyorum ama uzantı kısmından aktif etmemiş olabilirsiniz. Ek olarak UBlock Origin kullanmanızı öneririm.
azkeskin Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 889 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #2 Ne kullandığınız bilmiyorum ama uzantı kısmından aktif etmemiş olabilirsiniz. Ek olarak UBlock Origin kullanmanızı öneririm. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Ne kullandığınız bilmiyorum ama uzantı kısmından aktif etmemiş olabilirsiniz. Ek olarak UBlock Origin kullanmanızı öneririm.
KS KS BarisSener Femtopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #3 azkeskin dedi: Ne kullandığınız bilmiyorum ama uzantı kısmından aktif etmemiş olabilirsiniz. Ek olarak UBlock Origin kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim reklamlar kalktı. Artı 0 Eksi
azkeskin dedi: Ne kullandığınız bilmiyorum ama uzantı kısmından aktif etmemiş olabilirsiniz. Ek olarak UBlock Origin kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim reklamlar kalktı.