Tulpar T7 v19.3 model cihazım için aşağıdaki 3 notebook soğutucusu arasında kaldım (uzun araştırmalarım sonucu). Genelde ısınmanın olabildiği bölge görselde işaretlediğim yer. Hangi soğutucu daha iyi soğutma sağlar? (i7-9750H CPU + GTX 1660 Ti GPU + 16(2x8)GB RAM + 512 GB SSD + 1TB hdd)
Addison Anc-505 5*Mavi Led Fan 2*Usb 6 Farklı Kademe Ayarı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
(1000-2000RPM, X1 12cm fan + X4 7cm fan, 74.35 cfm)
Inca INC-611 GMS Arrax Gaming 5x Fan 6 Kademeli 2xUSB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
(1100-2200RPM, X4 8cm fan + X1 12cm fan, 76.35 cfm)
İnca modelini kullanıyorum, memnun değilim. Önermiyorum. Diğerlerini de önermiyorum gerçi . Ancak 3 yıllık deneyimlerim sonucunda İnca modelini beğenmedim. İçerisinden çıkan kablo da çöp, 1 ayda bozuldu 3 kere kablo değiştirdim.
İnca modelini kullanıyorum, memnun değilim. Önermiyorum. Diğerlerini de önermiyorum gerçi . Ancak 3 yıllık deneyimlerim sonucunda İnca modelini beğenmedim.
Fanların dönüş hızı zamanla çok yavaşladı, iyi bir soğutma sağlayamıyor ayrıca toz dolu. Sökmek lazım sanırsam bunu temizlemek için ancak pek pratik değil tasarımı açısından her yerine toz sıkışıyor.
O zaman Rampage olan alınmalı, Addison pek de iyi değil Rampage'e göre. Zaten Addison'la işbirliği yaptıkları da oluyor, o üründen almıştım, fanlar aşırı ses yapmaya başladı vb..