Adidas Varial Mid J ayakkabı kaç TL'ye satılır?

Makaleler
3
Daha fazla  
Selam, elimde orijinal Adidas varial mid j ayakkabı bulunmakta.
Eskiden kışın yazın fark etmeksizin ben giyerdim ve oldukça sağlam bir ayakkabıdır.
Ne zamandır duruyor bir köşede ayağıma küçük geldiği için giymiyordum.
Ayakkabıyı dolap üzerinden satmayı düşünüyorum ama fiyat olarak internet üzerinden bir bilgi alamadım.
Bilgi sahibi arkadaşlar cevap verirse güzel olur :)

Ayakkabı numarası: 39 1/3
Fotoğraf:
IMG_20220825_181157_560.jpg
IMG_20220825_181216_852.jpg
IMG_20220825_181231_076.jpg
IMG_20220825_181250_413.jpg
IMG_20220825_181341_061.jpg

Bu arada ayakkabının cırt cırtı bulunmaktaydı ama kestik tabii ayakkabının bağcıkları ayağı sımsıkı tutuyor orada bir sıkıntı yok.
Ayakkabının kendi birleşik tabanı bulunmakta ama sert.
Onun dışında herhangi bir yırtık veya açılma yok.

Ayakkabının sitedeki resmi:
images (1).jpeg

Tahminimce çok eski ve yıpranmış bir model. En fazla 200 TL edecektir.

Hocam az giyildi ve yıpranmış değil başta belirtmiştim. 200 TL edecek bir ayakkabı değil maalesef.

En düşük 500 gibi düşünüyorum tahmini olarak. Belki biraz daha fazla edebilir sonuçta orijinal ve sağlam bir ayakkabı sadece cırt cırtı kesildi o kadar.

Tabanına sağlam beyaz boya vurulması gerekli onun dışında biraz parlatsak süper olur.

Son düzenleme:
Hocam az giyildi ve yıpranmış değil başta belirtmiştim. 200 TL edecek bir ayakkabı değil maalesef.

En düşük 500 gibi düşünüyorum tahmini olarak. Belki biraz daha fazla edebilir sonuçta orijinal ve sağlam bir ayakkabı sadece cırt cırtı kesildi o kadar.

Tabanına sağlam beyaz boya vurulması gerekli onun dışında biraz parlatsak süper olur.
Hocam eskiden yaz kaş fark etmeksizin giydiğinizi belirtmişsiniz. Yıpranma sadece dıştan değil, içtende olur. Zaten cırtcırtlarını keserek orjinalliğini de kaybetmiş.

39 numara olması da iyi değil alıcısı zor bulunur. İstediğiniz fiyatlara satıcağınızı düşünmüyorum. Tabi istediğiniz fiyata satışa koymakta özgürsünüz.

Hocam eskiden yaz kaş fark etmeksizin giydiğinizi belirtmişsiniz. Yıpranma sadece dıştan değil, içtende olur. Zaten cırtcırtlarını keserek orijinalliğini de kaybetmiş.

39 numara olması da iyi değil alıcısı zor bulunur. İstediğiniz fiyatlara satıcağınızı düşünmüyorum. Tabii istediğiniz fiyata satışa koymakta özgürsünüz.

Yaz kış derken hem yazın hem de kışın da giymiştim ama az giydim genelde gezmeye giderken tarz olsun diye giyerdim normalde hafif bez ayakkabı giyerim, bunu belirtirken yanlış belirtmişim sanırım üzgünüm.

İç kısmının fotosunu atmadım gerek duymadığım için bu dediğim hem dış hem içi için geçerli yani genel olarak sağlam.

Tarz için cırt cırtını kestik normalde sıkılaştırma açısından pek etkisi yok bu şekilde orijinalliğini kısmen kaybetmiş olabilir ama satarken sıkıntı olacağını zannetmem.

Fiyat açısından fikrim yok dolap uygulaması üzerinden göz gezdirerek en düşük bu olur dedim yine yüksek fiyattan koyalım bakalım uygulamada teklif verme seçeneği var.

Son düzenleme:
Eskiden kışın yazın fark etmeksizin ben giyerdim ve oldukça sağlam bir ayakkabıdır.
Ayakkabıyı dolap üzerinden satmayı düşünüyorum ama fiyat olarak internet üzerinden bir bilgi alamadım.

Fotoğraf:

Bu arada ayakkabının cırt cırtı bulunmaktaydı ama kestik tabii ayakkabının bağcıkları ayağı sımsıkı tutuyor orada bir sıkıntı yok.

Eki Görüntüle 1495584

Fotoğraf:

Eki Görüntüle 1495584
dostum almak istiyorum bana ulaşır mısın? İnstgram: @ds.lorinser

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı