Neden ayakkabı oluyorda krampon olmuyor anlamıyorum. Peki sadece 1 kere giydim 2.el satabileceğim bir yer var mı ?Bazı ayakkabıcılar taban değişimi yapıyor fakat krampon taban değişimi yaparlar mı bilmem.
Ayakkabı tabanı bulursun da orjinal Adidas kramponu bulmak zor. Evet satabilirsin.Neden ayakkabı oluyorda krampon olmuyor anlamıyorum. Peki sadece 1 kere giydim 2.el satabileceğim bir yer var mı ?
Dolap güvenli mi ?Ayakkabı tabanı bulursun da orjinal Adidas kramponu bulmak zor. Evet satabilirsin.
Evet. Sarı site (İsmini yazınca ceza yiyoruz.), Letgo gibi yerlerden satabilirsin. Kardeşim sürekli futbol ile ilgili şeyler alıp sattığı için sarı siteyi kullanıyor hiç sorun yaşamadı.Dolap güvenli mi ?
Teşekkürler.Evet. Sarı site (İsmini yazınca ceza yiyoruz.), Letgo gibi yerlerden satabilirsin. Kardeşim sürekli futbol ile ilgili şeyler alıp sattığı için sarı siteyi kullanıyor hiç sorun yaşamadı.
Ben 1800 e aldım sadece 1 kere kullandım ona göre bir araştırma yapacağım.Kramponun 2.el fiyatı ne kadar hocam? Merakımdan soruyorum.
Anladım hocam.Forumda kural dışı mı bilmiyorum ancak şu sıralar banada krampon lazım numarası tutar ve fiyatıda makul gelirse düşünebilirim.Ben 1800 e aldım sadece 1 kere kullandım ona göre bir araştırma yapacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.