burak aksu Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2015 #1 Fotoğrafta da göründüğü gibi kullanım kotam bu şekilde ama internet hızımda hiçbir düşme yok. Dikkatimi çekti. Hiçbir ayda düşme olmadı. Acaba AKK yok mu? TTNET'in AKK'sı olmayan paketleri de var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2015
Fotoğrafta da göründüğü gibi kullanım kotam bu şekilde ama internet hızımda hiçbir düşme yok. Dikkatimi çekti. Hiçbir ayda düşme olmadı. Acaba AKK yok mu? TTNET'in AKK'sı olmayan paketleri de var mı?
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 30 Haziran 2015 #2 Nadir de olsa olabiliyor, AKK'siz paketlerin fiyatları çok yüksek. Bence verdiğiniz paraya değmez.
xtarox10 Hectopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 215 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Haziran 2015 #3 Arada Bug'da kalıyor. Mesela benim geçen ay 75 akk aşmama rağmen hızım düşmedi, bu ay aşar aşmaz düştü.
Arada Bug'da kalıyor. Mesela benim geçen ay 75 akk aşmama rağmen hızım düşmedi, bu ay aşar aşmaz düştü.
nedfes Hectopat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2015 #4 Son 7 aydır ben de durum aynıydı. Nedense bu ay 200'ü geçince düştü. Dosya Ekleri Adsız.png 5,6 KB · Görüntüleme: 628
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2015 #5 TTNET'in Online İşlem Merkezi adlı sitesine girerek paketinize bakabilirsiniz. Belirttiğim site: https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do
TTNET'in Online İşlem Merkezi adlı sitesine girerek paketinize bakabilirsiniz. Belirttiğim site: https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do
burak aksu Hectopat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2015 #6 xtarox10 dedi: Arada Bug'da kalıyor. Mesela benim geçen ay 75 akk aşmama rağmen hızım düşmedi, bu ay aşar aşmaz düştü. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 yıldır bugta kalması imkansız
xtarox10 dedi: Arada Bug'da kalıyor. Mesela benim geçen ay 75 akk aşmama rağmen hızım düşmedi, bu ay aşar aşmaz düştü. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 yıldır bugta kalması imkansız
offline Megapat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 235 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2015 #7 Ben süperonline de olduğumdan beri AKK yok ama normalde olması lazım
Mert Eren Hectopat Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2015 #8 offline dedi: Ben süperonline de olduğumdan beri AKK yok ama normalde olması lazım Genişletmek için tıkla... Superonline'da AKK yok mu?
offline dedi: Ben süperonline de olduğumdan beri AKK yok ama normalde olması lazım Genişletmek için tıkla... Superonline'da AKK yok mu?
offline Megapat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 235 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2015 #9 Var pakette 25 mbps 75 gb AKK yazıyor ama bugdamı bilmiyorum
O owen_1 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2015 #10 Siz yine iyisiniz. Ben her ay başı TTNET'i arayıp söylüyorum kota yenilendi ama hızım yükselmedi diye. Evet tahmin ettiğiniz üzere bugün 1 Temmuz.
Siz yine iyisiniz. Ben her ay başı TTNET'i arayıp söylüyorum kota yenilendi ama hızım yükselmedi diye. Evet tahmin ettiğiniz üzere bugün 1 Temmuz.