Adil Kullanım Kotası Kalkıyor Mu?

Hiç yoktan iyidir. 2005 ve sonrası doğan nesil çok şanslı gerçekten ellerinde hem istemedikleri kadar Türkçe kaynak ve sınırsız internetleri olacak. Keşke 10 yıl geç doğaydım. :( :D
2005 yılında doğmuş biri olarak. Ne idüğü bilinmez AKK olmamasına rağmen 250KB hızla indiriyorum BF3'ü. Ona mı yanıyım buna mı yanıyım belli değil.

Gece 02:00 ile 08:00 arası AKK uygulanmayacak ise, tarifelerde belirtilen AKK artmaz, aksine düşer. Yani gece AKK sınırlandırılmayacak ama bunun karşılığında gündüz insanlar 4,5 mbps'e mahkum edilecek. Bizi bunca yıl sömüren zihniyetin bunlardan kolay kolay vazgeçeğini sanmıyorum. Bir yerden almadan bir yerden vermezler. Çok beklentiye girmemek gerek. Tamamen şahsi düşüncemdir.

Aslında herkes bir olup 1 ay faturayı ödemeseler öyle bir AKK'yi kaldırırlar ki. Şimdi kim anlatacak okadar insana aslında bunu Technopat ve diğer tüm bu tür sayfalarda bir olup yapmamız lazım 1 ay faturayı ödemesinler veya 1 hafta geç yatırın inanın çok güzel olur bir anda AKK'yi kaldıracaklarını düşünüyorum. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı