Adil Olmayan Adil Kullanım Kotası kalkıyor olabilir!

Güya 8mbps kullanıyorum, online oyun zaten hayal sadece facebook ve youtube kullanıyorum ona rağmen daha ayın yarısı dolmadan akk uyarısı veriyor, zaten yavaş internet daha da yavaşlıyor. Artık youtube de 240p de video izlemeye çalışıyorum. Hız artırmak istesek alt yapı yok diyorlar büyükşehir de ve merkeze çok yakın bir alanda oturuyorum ona rağmen alt yapı yok diyorlar böyle bi bahane olabilir mi? Öncelikle reklamlar da bahsettikleri gibi her yere fiber ağ döşenmesi daha sonra da akk denilen ve ismiyle alakası olmayan şeyin ya tamamen kaldırılması ya da 2-3 katına çıkması lazım. Yakın zaman da bir düzenleme gelecek diye söyleniyor ama daha da kötüye gitme gibi olay da olabilir, umarım bizim lehimize olacak bir karar çıkar.

Ayın 10'unnda, adil kullanımı aştığıma dair bir mesaj aldım ve hızım 3 Mbps'e düşürüldü ancak 2 gün önce ne hikmetse hızım tekrar 16 Mbps'ye yükseldi. Dediğiniz gibi AKN kalkıyor olabilir.

Arkadaşlar bende dün bir oyunun forum fan sayfasında ( TR ) chatte sordum AKK'm dolucaktı ve benim doldu hala 25 mb alıyorum diyorlardı.

Kaynak gösterme imkanınız var mı acaba?

Kalkmaz, kalkmasın zaten. (Altyapı problemlerinden dolayı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…