Adil Olmayan Adil Kullanım Kotası kalkıyor olabilir!

Güya 8mbps kullanıyorum, online oyun zaten hayal sadece facebook ve youtube kullanıyorum ona rağmen daha ayın yarısı dolmadan akk uyarısı veriyor, zaten yavaş internet daha da yavaşlıyor. Artık youtube de 240p de video izlemeye çalışıyorum. Hız artırmak istesek alt yapı yok diyorlar büyükşehir de ve merkeze çok yakın bir alanda oturuyorum ona rağmen alt yapı yok diyorlar böyle bi bahane olabilir mi? Öncelikle reklamlar da bahsettikleri gibi her yere fiber ağ döşenmesi daha sonra da akk denilen ve ismiyle alakası olmayan şeyin ya tamamen kaldırılması ya da 2-3 katına çıkması lazım. Yakın zaman da bir düzenleme gelecek diye söyleniyor ama daha da kötüye gitme gibi olay da olabilir, umarım bizim lehimize olacak bir karar çıkar.

Ayın 10'unnda, adil kullanımı aştığıma dair bir mesaj aldım ve hızım 3 Mbps'e düşürüldü ancak 2 gün önce ne hikmetse hızım tekrar 16 Mbps'ye yükseldi. Dediğiniz gibi AKN kalkıyor olabilir.

Arkadaşlar bende dün bir oyunun forum fan sayfasında ( TR ) chatte sordum AKK'm dolucaktı ve benim doldu hala 25 mb alıyorum diyorlardı.

Arkadaşlar Türk Telekom'un yaptığı bir yorumda gördüm. Şu anda hiç kimsede AKK yok. Telekomun AKK için şu anda çok büyük bir çalışması var. Yakın zamanda bunu duyuracaklar imiş. :LOL:. Yani anlayacağınız bir kaç hafta kimsede AKK yok. Açıklamadan sonra Belki AKK'lar 500 KB'ye çekilebilir. Belki kalkabilir. Belli değil.
Kaynak gösterme imkanınız var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı