Daha fazla
Selamlar bugün makarna tarifi vereceğim.
Malzemeler:
1 Paket makarna
1 Soğan.
2 Yeşil biber.
2 Yemek kaşığı biber domates karışık salça.
1 Çay kaşığı pul biber.
1 Tatlı kaşığı kekik.
1 Tatlı kaşığı tuz.
1 Diş sarımsak.
Yeteri kadar kaynar su.
1 Yemek kaşığı tereyağı.
3 Yemek kaşığı zeytin yağı.
Yapılışı:
1.Adım: 1 yemek kaşığı tereyağını eritiyoruz.
2.Adım: Tereyağı eriyince üzerine 3 yemek kaşığı zeytin yağı ekliyoruz.
3.Adım: İnce ince doğranmış 1 soğanı ekliyoruz ve kavuruyoruz ki makarna soğan kokmasın bir yandan sarımsağı da ekliyoruz.
4.Adım: Soğan kavrulmaya yakın haldeyken 2 yeşil biber ekliyoruz 1-2 dakika kavuruyoruz.
5. Adım: 2 yemek kaşığı biber domates karışık salçayı kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
6.Adım: Makarna ve baharatları ekliyoruz ve 30 saniye boyunca spagettiyi iyice sosa yediriyoruz.
7.Adım: İlk öncelikle 4 su bardağı kaynar suyu ekleyin fakat ara ara kontrol edin eğer pişmemişse biraz daha kaynar su ekleyin suyunu çektiğinde hazır olacaktır.
Afiyetler olsun.
Malzemeler:
1 Paket makarna
1 Soğan.
2 Yeşil biber.
2 Yemek kaşığı biber domates karışık salça.
1 Çay kaşığı pul biber.
1 Tatlı kaşığı kekik.
1 Tatlı kaşığı tuz.
1 Diş sarımsak.
Yeteri kadar kaynar su.
1 Yemek kaşığı tereyağı.
3 Yemek kaşığı zeytin yağı.
Yapılışı:
1.Adım: 1 yemek kaşığı tereyağını eritiyoruz.
2.Adım: Tereyağı eriyince üzerine 3 yemek kaşığı zeytin yağı ekliyoruz.
3.Adım: İnce ince doğranmış 1 soğanı ekliyoruz ve kavuruyoruz ki makarna soğan kokmasın bir yandan sarımsağı da ekliyoruz.
4.Adım: Soğan kavrulmaya yakın haldeyken 2 yeşil biber ekliyoruz 1-2 dakika kavuruyoruz.
5. Adım: 2 yemek kaşığı biber domates karışık salçayı kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
6.Adım: Makarna ve baharatları ekliyoruz ve 30 saniye boyunca spagettiyi iyice sosa yediriyoruz.
7.Adım: İlk öncelikle 4 su bardağı kaynar suyu ekleyin fakat ara ara kontrol edin eğer pişmemişse biraz daha kaynar su ekleyin suyunu çektiğinde hazır olacaktır.
Afiyetler olsun.
Son düzenleyen: Moderatör: