Adıma Temu hesabi açılıp silinme talebi yollanmış

ubuntu6720

Decapat
Daha fazla  
Bugün mailime Temu hesabınız silme talebi yollanmis diye mail geldi ama benim Temu hesabim yok. Telefonumda Temu bile yüklü değil. Sizce ne olmuş olabilir? İşin tuhaf kısmı ne hesap açıldı bildirimi geldi ne siparişiniz alındı diye bildirim geldi. Sizde böyle bir şey oldu mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-20-17-28-00-557_com.google.android.gm-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-20-17-28-00-557_com.google.android.gm-edit.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 63
Bugün mailime Temu hesabınız silme talebi yollanmis diye mail geldi ama benim Temu hesabim yok. Telefonumda Temu bile yüklü değil. Sizce ne olmuş olabilir? İşin tuhaf kısmı ne hesap açıldı bildirimi geldi ne siparişiniz alındı diye bildirim geldi. Sizde böyle bir şey oldu mu?

Hocam isim yerinde şahsi isminiz mi yazıyor?

Sahte mail de olabilir, linke tıklamayın.

Temu'yu yükledim o postayla girdim hiçbir sipariş yok hesaba girince silme işleminiz iptal edilsin mi diye uyarı çıktı Google girmiş. Oturum açılmış cihazlara baktım benden başka şehir vardı ama bir tane oturum açma vardi. Benim girme saatimle ayni saatte ama.

Allah Allah. Mail hesabiniz ele geçirilmiş olabilir mi hocam?

Ayrica telefonunuzu kontrol ettiniz mi?
SMS gelmiş olabilir.

Hiçbir şey yok hesap açma bildirimde yok

Temuyu yükledim o postayla girdim hiçbir sipariş yok hesaba girince silme işleminiz iptal edilsin mi diye uyarı çıktı Google girmiş. Oturum açılmış cihazlara baktım benden başka şehir vardı ama bitane vardı benim girme saatimle ayni saatde ama.

Hiç bişey yok hesap açma bildirimde yok
Vpn kullaniyor musunuz hocam?

Hesabiniz ele geçirilmiş olabilir. Şifrenizi değistirin. Ve bir kurtarma epostasi ekleyebilirsiniz hocam. Ayrica cihazlar kismindan siz hariç bütün herkesi oturumdan atın hocam.

Hesabiniz ele geçirilmiş olabilir. Şifrenizi değistirin. Ve bir kurtarma epostasi ekleyebilirsiniz hocam. Ayrica cihazlar kismindan siz hariç bütün herkesi oturumdan atın hocam.
Reis onuda dusundum oturum açılan cihazlarda baktım başka cihaz yok benim cihazım dışında. Bide uygulamayı indirmeden önce googldan üçüncü part uygulamalara baktım temu yoktu postada şahsi ismim yok Google hesabında var sadece ordanda oturum açılmış gözükmüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı