Adını Unuttuğum Film

Dostlar, filmden hatırladığım tek sahne genç bir çocuk ve kız gökdelen gibi uzun bir yapının en üst katında, para dolu bir odaya soygun girişimi yapıyorlar ve paraları ele geçirdikten sonra binanın terasında öpüşüyorlar. Filmin ismi nedir? :D

Vallah, bu unutma sorunu benim de başıma geldi. Hâlâ bulamadım. Aklımı kemiriyor durmadan. Allah sabır versin sana. Maalesef filmi bilmiyorum.
Benim film şöyleydi:
Bir adam geliyor dünyaya. Bir kız ile konuşuyor ve bu kıza dünyayı kurtarması gerektiğini söylüyor. Kız en başta bunu kâle almıyor. Ancak sonra iş ciddiye biniyor. Bu kız aslında binlerce yıl önce de dünyayı kurtarmış ancak unutmuş. Babaannesi mi ne hatırlıyor. İşte bu adam kızı çalıştırıyor. Çalıştırmak için de figürler kullanıyor. Örneğin kızın telefonunu bir direğin üstüne koyuyor (yüksek bir direk). Kıza telefonunu al diyor. Ve zürafa figürü koyuyor. Kız telefonu alınca zürafa figürü kayboluyor vs. bir sürü figür var. En sonunda kız bu yaratığı yeniyor. Ancak bunun eğitmeni olan adam ölüyor. Kız ağlıyor ve gözyaşı düşünce adam canlanıyor. Kader bozuluyor ve bu yaratık sonsuza dek yok olmuş oluyor. Adam ve kız yaşıyor. Hatırladığım sahneler:
Bir kız resim çekiyor. Kamerada yaratığın resmi de çıkıyor kızla beraber.
Bu bizim kızla çocuk baloya gidiyorlar. Eğitmen çok iyi dans ediyordu.
Bunları hatırlıyorum.
Animasyon değildi.
Belki bilen çıkar. Teşekkürler.
Ekstra konu açıp moderatörleri yormayayım dedim. Onlar da aynı konuyu tekrar açmayın diyorlar zaten.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı