Adobe Flash Player gerektiren oyunlar nasıl oynanır?

İşletim sistemi
Windows 8.1

554130

Decipat
Hocalarım selam, gece gece aklıma bir şey takıldı. Eskiden çok oynardım, "Strike Force Heroes". Bu oyunu tekrardan oynamak istiyorum fakat bildiğiniz gibi Adobe Flash Player desteği çektiği için oyun sitelerinde oyunu oynayamıyorum. Çok özledim ve özlem gidermek istiyorum, bu oyunu oynamam lazım. Herhangi bir yolu var mı bu oyunu açmanın?

Merhaba, eskiden bu oyunları babam eski bilgisayarımıza indirirdi ve biz de Gom Player ile bu oyunları oynardık. Geçenlerde bu oyunları yeni bilgisayarıma aktardım ve yine Gom Player ile açmayı denedim fakat oyunları açamadım. Flash Player'in programını indirmek lazımmış fakat onu da indiremiyorum. Buna çözümü olan var mı? Konuyu görünce aklıma takıldı. 1000'e yakın oyun yüklü fakat açacak program yok.

Merhaba, eskiden bu oyunları babam eski bilgisayarımıza indirirdi ve biz de Gom Player ile bu oyunları oynardık. Geçenlerde bu oyunları yeni bilgisayarıma aktardım ve yine Gom Player ile açmayı denedim fakat oyunları açamadım. Flash Player'in programını indirmek lazımmış fakat onu da indiremiyorum. Buna çözümü olan var mı? Konuyu görünce aklıma takıldı. 1000'e yakın oyun yüklü fakat açacak program yok.
Ruffle ile açılıyor. Bende açıldı.
Kullandığın tarayıcıya Ruffle isimli bir eklenti kurarak Adobe Flash Player gerektiren flash oyunları oynayabilirsin. Ben kullanıyorum. Bu eklenti onu simule ediyor.
Sayenizde çocukluğumdan beri oynayamadığım oyunlarımı oynadım çok sağ olun.
1704307156130.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı