Adobe Illustrator bir anda kapanıyor

464498

Hectopat
Daha fazla  
Adobe Illustrator uygulamasında dosyayı açıp herhangi bir bir aracı kullanmayı denediğinizde direkt olarak uygulama tamamen kapanıyor, veya yanıt vermiyor şeklinde kalıp kapanıyor. Defalarca kez format attım araştırmalar yaptım ChatGPT'ye sordum Gemini'ye sordum forumlara baktım Adobe'nin yabancı forumlarına baktım hiçbir şekilde çözümünü bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adobe Illustrator uygulamasında dosyayı açıp herhangi bir bir aracı kullanmayı denediğinizde direkt olarak uygulama tamamen kapanıyor, veya yanıt vermiyor şeklinde kalıp kapanıyor. Defalarca kez format attım araştırmalar yaptım ChatGPT'ye sordum Gemini'ye sordum forumlara baktım Adobe'nin yabancı forumlarına baktım hiçbir şekilde çözümünü bulamadım.
Ne tür bir kapanma uygulama donup yanıt vermiyor tarzında mı yoksa aniden mi kapanıyor? Onun dışında ram yetersiz kalabiliyor veya arka planda ram tüketiminden kaynaklı olabilir.

Zaten uygulama açılır açılmaz değişik şeyler oluyor takılmalar başlıyor yeni bir dosya açınca direkt kapanıyor. Fakat ramden dolayı olabileceğini zannetmiyorum.

Ekran kartı ve genel anlamda zaten daha yeni format attım bütün driverları tek tek kurdum studio driveri NVIDIA Control Panel ayarları DirectX Runtime aklınıza gelebilecek bütün gerekli şeyleri indirdim hiçbir sorunu yok Photoshop ve diğer uygulamalarda çok akıcı hiç takılmasız süper çalışıyor.

Aaa evet Ram kullanımını hiç düşünmemiştim 16GB Ram var uygulamayı açmadan önce kullanım şu şekilde:
1731106999386.png

Son düzenleme:
Zaten uygulama açılır açılmaz değişik şeyler oluyor takılmalar başlıyor yeni bir dosya açınca direkt kapanıyor. Fakat ramden dolayı olabileceğini zannetmiyorum.

Ekran kartı ve genel anlamda zaten daha yeni format attım bütün driverları tek tek kurdum studio driveri NVIDIA Control Panel ayarları DirectX Runtime aklınıza gelebilecek bütün gerekli şeyleri indirdim hiçbir sorunu yok Photoshop ve diğer uygulamalarda çok akıcı hiç takılmasız süper çalışıyor.

Aaa evet Ram kullanımını hiç düşünmemiştim 16GB Ram var uygulamayı açmadan önce kullanım şu şekilde:Eki Görüntüle 2347767
Uygulama açık iken atma şansınız var mı öyle de bakmak isterim.

Hayır orijinal kullanıyorum aynı zamandada satışını yapıyorum.

Bilen birisi yardımcı olabilirse gerçekten süper olur.

Aga sorunu çözdüm sonunda defalarca kez format attım, gerçekten abartmadan söylüyorum 11-12 saattir uğraşıyorum Ram testleri falan yaptım sonunda çözdüm Ekran Kartı driverlarını direkt GeForce Experience olarak değil de manüel olarak Game Ready veya Studio Driver olarak indirmeniz gerekiyor günlerdir uğraşmamın sonucunda çözüme ulaştım az kalsın ekran kartında sorun var diye yeni ekran kartı alacaktım.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı