NM GRAFIK Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Selam herkese, sıkıntım şu Adobe Illustrator de mockup yapamıyorum neden acaba? Zarf defarmasyonu yapıyorum fakat resimle mockup olmuyor hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023
Selam herkese, sıkıntım şu Adobe Illustrator de mockup yapamıyorum neden acaba? Zarf defarmasyonu yapıyorum fakat resimle mockup olmuyor hata veriyor.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #2 Hazır mockup mı yapmaya çalışıyorsunuz manuel olarak mı? Manuel olarak yapamadığınızı sanmıyorum.
NM GRAFIK Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #3 ahmet can balcı dedi: Hazır mockup mı yapmaya çalışıyorsunuz manuel olarak mı? Manuel olarak yapamadığınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Manuel olarak hocam , zarf deformasyonu kısmından , kafes oluşturuyorum oradan normalde olması lazım hata alıyorum .
ahmet can balcı dedi: Hazır mockup mı yapmaya çalışıyorsunuz manuel olarak mı? Manuel olarak yapamadığınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Manuel olarak hocam , zarf deformasyonu kısmından , kafes oluşturuyorum oradan normalde olması lazım hata alıyorum .
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.954 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 20 Ağustos 2023 #4 NM GRAFIK dedi: Manuel olarak hocam , zarf deformasyonu kısmından , kafes oluşturuyorum oradan normalde olması lazım hata alıyorum . Genişletmek için tıkla... Envolope Deformation efekt mi çalışmıyor yoksa başka bir problem mi var?
NM GRAFIK dedi: Manuel olarak hocam , zarf deformasyonu kısmından , kafes oluşturuyorum oradan normalde olması lazım hata alıyorum . Genişletmek için tıkla... Envolope Deformation efekt mi çalışmıyor yoksa başka bir problem mi var?
NM GRAFIK Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #5 Mert Can Urcan dedi: Envolope Deformation efekt mi çalışmıyor yoksa başka bir problem mi var? Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam sıkıntı yok da biraz , gölge ve biraz gerçekçilik yapma konusunda sıkıntı yaşıyorum
Mert Can Urcan dedi: Envolope Deformation efekt mi çalışmıyor yoksa başka bir problem mi var? Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam sıkıntı yok da biraz , gölge ve biraz gerçekçilik yapma konusunda sıkıntı yaşıyorum
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.954 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 20 Ağustos 2023 #6 NM GRAFIK dedi: Hallettim hocam sıkıntı yok da biraz , gölge ve biraz gerçekçilik yapma konusunda sıkıntı yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Görsel örneği verebilirsen çözülebilir belki, gözden kaçan kolay bir şeydir?
NM GRAFIK dedi: Hallettim hocam sıkıntı yok da biraz , gölge ve biraz gerçekçilik yapma konusunda sıkıntı yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Görsel örneği verebilirsen çözülebilir belki, gözden kaçan kolay bir şeydir?
NM GRAFIK Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #7 Mert Can Urcan dedi: Görsel örneği verebilirsen çözülebilir belki, gözden kaçan kolay bir şeydir? Genişletmek için tıkla... Yok , demek istediğim şu mesela 2d bir görseli gölgeler ve biraz üzerinden oynayarak nasıl gerçekçi hale getireceğim onu düşünüyorum.
Mert Can Urcan dedi: Görsel örneği verebilirsen çözülebilir belki, gözden kaçan kolay bir şeydir? Genişletmek için tıkla... Yok , demek istediğim şu mesela 2d bir görseli gölgeler ve biraz üzerinden oynayarak nasıl gerçekçi hale getireceğim onu düşünüyorum.