Adobe paketi satın alırken "ödeme yönteminizi kontrol edin" hatası

Met1nBH

Yoctopat
Daha fazla  
Adobe Creative Cloud paketi satın almak istiyorum fakat ödeme yönteminizi kontrol edin diyor sürekli. Farklı kartlar denedim telefondan almayı denedim modemi sıfırladım gene kabul etmedi. Ne yapabilirim bilen var mı? Güncel indirimden faydalanmak istiyorum.

Adobe Creative Cloud paketi satın almak istiyorum fakat ödeme yönteminizi kontrol edin diyor sürekli. Farklı kartlar denedim telefondan almayı denedim modemi sıfırladım gene kabul etmedi. Ne yapabilirim bilen var mı? Güncel indirimden faydalanmak istiyorum.
Sorunu çözebildiniz mi bende aynı hatayı alıyorum denemediğim kart denemediğim hesap kalmadı yine aynı hata
Çözebildiniz mi?

Çözdüm dün sonunda. Müşteri temsilcisi ile epey konuştum. Kayıtlı kartımdan müşteri temsilcisi ödeme çekti halloldu. Ama şans yani aynı kartı defalarca denedim
Ben de dün çözdüm. icloud ve gmail ile açtığım hesaplarda öğrenci belgesi talep ediliyordu. Göndersem bile destekten saçma sapan hataları bahane edip reddediyorlardı. Ben de öğrenci mailim ile hesap açtım destek üzerinden mezuniyet tarihini sordular ve hemen üyeliğimi başlattılar. Sanırım öğrenci e-postası olmadan işlem yapmak çok zor. Ayrıca ön ödemeli kartların çoğu kabul edilmiyormuş. Kredi kartı olması gerekiyor.

Sorunu anlattım teklif gönderdiler ama yine olmamıştı sonra sinirlendim saydırdım biraz hdkdkff sonra kayıtlı kartıma müşteri temsilcisi ödeme emri verdi oldu dedi.

Bende bayağı konuştum bir teklif gönderdi e-posta'ya ama yine olmuyor sinir oldum ya öğrenci de değilim indirim var yararlanamıyorum saçmalık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı