Çözüldü Adobe Photoshop crack sürümünü silme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

watarii

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, birkaç hafta önce Adobe Photoshop'un crackli sürümünü indirtmiştim ama program sürekli açılırken veya açıldıktan bir süre sonra mavi ekran veriyor. O yüzden bunu kompile kaldırıp satın almaya karar verdim. Bilgisayarım Thinkpad E15 Windows 10 Pro daha çok yeni zarar vermek istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uygulamalar arasında Photoshop yazılımına sağ tıklayın o zaman orada dosya konumunu aç var ona basın dosya açılacak Photoshop dosyaları kaldırın onları sorun çözülecektir. Eğer dosya açıldığında sadece Photoshop kısayolu çıkar ise ona da sağ tıklayın dosya konumunu aç deyin bu sefer dosyası kesin çıkacaktır hepsini kaldırın sorun ortadan kalkacaktır.
Uygulamalar arasında Photoshop yazılımına sağ tıklayın o zaman orada dosya konumunu aç var ona basın dosya açılacak Photoshop dosyaları kaldırın onları sorun çözülecektir. Eğer dosya açıldığında sadece Photoshop kısayolu çıkar ise ona da sağ tıklayın dosya konumunu aç deyin bu sefer dosyası kesin çıkacaktır hepsini kaldırın sorun ortadan kalkacaktır.

Çözüm

Bu sefer oldu sanırım çok teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı