Pencil Centipat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #1 Bugün başladım oldukça karışık bir şeye benziyor. Var mı tavsiyeleriniz?
KernelColonel Kilopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #2 Çok şey etme, vegas kullan.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 27 Mayıs 2021 #3 Pencil dedi: Bugün başladım oldukça karışık bir şeye benziyor. Var mı tavsiyeleriniz? Genişletmek için tıkla... Gayet kolay. YouTube videoları ile öğrenebilirsin. Günde 1 saat izlesen yeterli olur. 1 ayda temel düzeye gelirsin. 2 ayda çoğu şeyi öğrenirsin.
Pencil dedi: Bugün başladım oldukça karışık bir şeye benziyor. Var mı tavsiyeleriniz? Genişletmek için tıkla... Gayet kolay. YouTube videoları ile öğrenebilirsin. Günde 1 saat izlesen yeterli olur. 1 ayda temel düzeye gelirsin. 2 ayda çoğu şeyi öğrenirsin.
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 27 Mayıs 2021 #4 Pencil dedi: Bugün başladım oldukça karışık bir şeye benziyor. Var mı tavsiyeleriniz? Genişletmek için tıkla... Onur Naci Öztürkler bayağı iyi anlatıyor bence: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diğer videolarına da göz atabilirsin "Premiere" ile ilgili.
Pencil dedi: Bugün başladım oldukça karışık bir şeye benziyor. Var mı tavsiyeleriniz? Genişletmek için tıkla... Onur Naci Öztürkler bayağı iyi anlatıyor bence: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diğer videolarına da göz atabilirsin "Premiere" ile ilgili.
enseri Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #5 Yeni başlayan biri olarak ben de yavaştan öğrenmeye çalışıyorum. Attığım linkteki videoları izleyip çalışırsan çok yardımı olur. Bana şahsen yardımı dokundu. https://www.youtube.com/playlist?list=PLenbnc-HQPY-NzGqX_LRgavJGuem1iBxV
Yeni başlayan biri olarak ben de yavaştan öğrenmeye çalışıyorum. Attığım linkteki videoları izleyip çalışırsan çok yardımı olur. Bana şahsen yardımı dokundu. https://www.youtube.com/playlist?list=PLenbnc-HQPY-NzGqX_LRgavJGuem1iBxV
Pencil Centipat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #6 Luuks dedi: Onur Naci Öztürkler bayağı iyi anlatıyor bence: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diğer videolarına da göz atabilirsin "Premiere" ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Aynen bu seriye başladım.
Luuks dedi: Onur Naci Öztürkler bayağı iyi anlatıyor bence: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diğer videolarına da göz atabilirsin "Premiere" ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Aynen bu seriye başladım.