Zembla
Hectopat
Yapabilirim ama link paylaşılmıyormuş kendin dene basit yapımı yapabilirsin.Knk anlattında çok zor gözüküyorSen bana 3 sn lik yapsan olur mu ? Buraya atsan. "sub?" yazacak sadece.
Yapabilirim ama link paylaşılmıyormuş kendin dene basit yapımı yapabilirsin.Knk anlattında çok zor gözüküyorSen bana 3 sn lik yapsan olur mu ? Buraya atsan. "sub?" yazacak sadece.
Nasıl yapıldığının Videosunu çekip youtubeye liste dışı olarak atabilirsin. Müsaitsen fazla vaktini almaz yapabilir misinYapabilirim ama link paylaşılmıyormuş kendin dene basit yapımı yapabilirsin.
Biraz işim var bitince atıyımNasıl yapıldığının Videosunu çekip youtubeye liste dışı olarak atabilirsin. Müsaitsen fazla vaktini almaz yapabilir misin![]()
Valla çok güzel olur knkam yaa bekliyorum <3Biraz işim var bitince atıyım![]()
Valla çok güzel olur knkam yaa bekliyorum <3
Knk emek verdin sağolasın ama ekran kaydı alıp videosunu çeksen daha açıklayıcı olur yapabilir misin ? İstediğim siyah ekranın yazıyla birlikte uzaklaşarak kaybolması. Sadece yazının kaybolması değil.Eki Görüntüle 1522911Eki Görüntüle 1522912Eki Görüntüle 1522913Eki Görüntüle 1522914
Yazıyı ortala ve boyut font vs. ayarlarını yap.
Eki Görüntüle 1522915
Tamam scale işlemini black video'yada uygula anlattığım şekilde yapabilirsin. Link paylaşamıyormuş nasıl atıcam videoyu ?Knk emek verdin sağolasın ama ekran kaydı alıp videosunu çeksen daha açıklayıcı olur yapabilir misin ? İstediğim siyah ekranın yazıyla birlikte uzaklaşarak kaybolması. Sadece yazının kaybolması değil.
Tamam scale işlemini Black Video'ya da uygula anlattığım şekilde yapabilirsin. Link paylaşamıyormuş nasıl atacağım videoyu?
Youtube video linkini atabilirsin hocam sorun olmaz. Gösterdiğiniz kadarıyla çok uzun bir işlem değil. Yükledikten sonra son aşamada herkese açık liste dışı var. Liste dışını seçip yükleyebilirsiniz. Buraya link atabiliyorsunuz sorun olmaz youtube linkinde.Tamam scale işlemini black video'yada uygula anlattığım şekilde yapabilirsin. Link paylaşamıyormuş nasıl atıcam videoyu ?
Tamamdır şuan dersteyim bitince hallediyimYoutube video linkini atabilirsin hocam sorun olmaz. Gösterdiğiniz kadarıyla çok uzun bir işlem değil. Yükledikten sonra son aşamada herkese açık liste dışı var. Liste dışını seçip yükleyebilirsiniz. Buraya link atabiliyorsunuz sorun olmaz youtube linkinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.