Adobe Setup'ları açılmıyor

Kölemen

Kilopat
Daha fazla  
Photoshop'um orijinal fakat Setup'a tıkladığımda hiçbir yanıt vermeden direkt açılmıyor ve hiçbir şey olmuyor. Bunun sebebi nedir ve ne yapmalıyım?

Photoshop'un hangi sürümünü kullaniyorsun?
Gelen güncellemelerin ardından bazen bu sorunlar mümkün olabilir. Eğer gerçekten orijinal Adobe ürünlerini kullanıyorsan uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Dosya, dizin hatası oluşmuş olabilir. Programın eski sürümlerinde kullanıyorsan da bu durum geçerli. Silip tekrar yükleyip beni haber edin lütfen. Yardımcı olabilirsem sevinirim.

Photoshop'un hangi sürümünü kullaniyorsun?
Gelen güncellemelerin ardından bazen bu sorunlar mümkün olabilir. Eğer gerçekten orijinal Adobe ürünlerini kullanıyorsan uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Dosya, dizin hatası oluşmuş olabilir. Programın eski sürümlerinde kullanıyorsan da bu durum geçerli. Silip tekrar yükleyip beni haber edin lütfen. Yardımcı olabilirsem sevinirim.
son sürüm nedir bilmiyorum ama 2.11.0.30 olabilir belki setup dosyasının üstünde o yazıyor başka yerde bulamadım. dosyaları silip yükledim daha nereden bi şey sileceğimi bulamadım maalesef

Dostum cevabım geç kalmış olabilir ama ben bu sorunu yeni yaşadım. En azından başka sorun yaşayan olursa diye nasıl çözdüğümü anlatayım.
Benim de sorunum Adobe nin kendi sitesinden indirdiğim setuplar çalışmadı. Zaten normalde de Creative Cloud adında bir uygulamayı indirdikten sonra diğer uygulamaları da ordan indirebilirsiniz. Sitede 1-2 Mblık bir dosya indiriyor ve defalarca tıklasanızda fayda etmiyor. Hatta benim bilgisayarımda tepki bile vermiyordu. Bende müşteri hizmetlerine yazdım. Bilgisayarıma uzaktan bağlantı kuruldu. Bağlanan kişi benim gibi uygulamayı çalıştırmaya çalıştı. Olmadı. Daha sonradan Adobe’nin kendi sitesi üzerinden bir linke tıkladı ve Creative Cloud setup dosyasını indirdi. Sanırım 300 Mblık bir dosyaydı. Sitede arayan belki bulabilir. Bulamadık derseniz ben de yardımcı olmaya çalışırım. Bu dosyayı indirip kurduktan sonra diğer uygulamaları da yükleyebildim.
Meseleyi bu şekilde çözdüm. İnternette de pek alakalı bir çözüm bulamadım.

Sorun yaşayan buradan programı indirebilir.

1693261347493.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı