Adobe ürünleri nasıl lisanslı edinilir?

PhemiusTR

Kilopat
Katılım
26 Eylül 2018
Mesajlar
4.792
Makaleler
1
Çözümler
15
Merhaba arkadaşlar kendi çapımda grafik görsel tasarım ve logo işleri ile ilgileniyorum. Bu alanda yeti kazanmak istiyorum ve bu bağlamda Adobe ürünlerini lisanslı olarak kullanmak isterim. Araştırdığımda aylık ödeme sistemi var ve bir tık pahalı buldum. Bir site var yazmak istemiyorum; siteye baktığımda sınırsız lisans vaat ediyorlar ve direkt setup gönderiyorlar. Adobe üzerinden sınırsız verilmeyen bir şeyi sınırsız şekilde satmalarına aldanmadım hiç. Ben de biliyorum crack Adobe kullanmayı ama lisanssız ürün kullanmamayı tercih ediyorum emeğe saygıdan ötürü. Bu bağlamda ne önerirsiniz? GIMP kullanıyorum ama yeterli gibi gelmiyor. Dışarıda insanlar Photoshop bilgisi soruyor nihayetinde. İş görüşmesinde Adobe Illustrator bilgim olsaydı şu an 5000 TL alıyordum. Önerilere açığım. Teşekkürler.
 
Setup gönderiyorlarsa crackleyip sınırsız lisans yapıp size gönderiyorlar onu büyük ihtimal. İnternetten korsan indirmekten bir farkı yok yani.
 
Setup gönderiyorlarsa crackleyip sınırsız lisans yapıp size gönderiyorlar onu büyük ihtimal. İnternetten korsan indirmekten bir farkı yok yani.
Onu diyorum yani. Buna tutup 175 lira vermek de :) Alternatif yol arıyorum zaten.
Ya satın alıcaksın ya da crack kullanacaksın. Başka çözüm yok.
Satın alacam ama süresiz bir şekilde legal kullanmak niyetindeyim. Aylık ödeme uzun vadede pahalıya mal olur.
 
Adobe programlarını normal bir kullanıcı aylık alabilir hatırladığım kadarıyla kalıcı lisans da satıo Adobe ama aşırı yüksek bir fiyata tabii. Normal bir grafik tasarımcı için aylık sistem en uygun seçenek olacak haliyle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı