Adobe üyelik iptal edilmiyor

Çok beklemedim 5-10 dakikada işlemi yaptılar. O destek kısmına ulasabilirsen sorununu çözüyorlar, benim iptal işlemini yabancı bir çalışan yaptı.
tamamdir, cok tesekkürler. ben bota yazdim, umarim bi asistana yönlendirir.

Çok beklemedim 15-20 dakikada işlemi yaptılar. O destek kısmına ulasabilirsen sorununu çözüyorlar, benim iptal işlemini yabancı bir çalışan canlı sohbetten yaptı.
anladim. cok tesekkürler. asistane direkt ulasmanin baska yolu yok sanirim botun yönlendirmesi disinda.

Son düzenleme:
tamamdir, cok tesekkürler. ben bota yazdim, umarim bi asistana yönlendirir.

anladim. cok tesekkürler. asistane direkt ulasmanin baska yolu yok sanirim botun yönlendirmesi disinda.
Evet, Bot "Sorununuz çözüldü mü?" gibi bir soru sorduktan sonra ben olumsuz bir yanıt verince Canlı desteğe bağladı

Bende aynı hatayı alıyorum üyeliğimi iptal edemiyorum. Her yere baktım ve bir çözüm bulamadım.
İşin kötü yanı ben sadece 2 aylık ücretsiz üyelik kuponunu kullanıp iptal edecektim.

Eki Görüntüle 2583417

Adobe hesap yönetimi - planlarım sayfasında en aşağı indim ve destek ile alakalı her bağlantıya tıkladım. Önce bir Adobe botu ile konuştuk çözümü sağlayamayınca bir sanal asistana bağladı, ona derdimi anlattım hızlıca iptal etti.

Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı