Adobe XD ve Cloud yükleme sırasında C303 hatası

MustafaGuness

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben bir fen lisesi öğrencisiyim ve normalde yurtta kalıyordum para konusunda dışarıya çıkmadığım için sorun olmuyordu yurtta da arkadaşların kitaplarını kullanıyordum. Yurda başlamadan önce de aylık 250 TL kazandığım bursluluk sınavından alıyordum ve yetiyordu ama şu an onu da vermiyorlar ve evdeyim ve bir şekilde para kazanmam gerekiyor ki 11. sınıf kitapları alabileyim meb kitapları da yok alamıyorum okul Konya'da ben Karaman'ın bir köyündeyim. Bende zaten ileride bilgisayar mühendisi olacağım diye düşünüp birkaç yıl önce Android ve iOS yazılım geliştirmeye başlamıştım ve arada uygulama yapıp satıyordum. Tekrar yapmak istedim fakat herkes artık flutter kullanıyor. Bende bu yüzden flutter kullanmaya başladım ve tasarım için Adobe XD kullanmak istedim ama bir türlü yüklenmiyor. Güvenlik duvarı kapalı, internette sorun yok, antivirüs yok, kullanıcı izinleri var ve yöneticiyim zaten, DirectX yüklü, driverler güncel ama yine de yüklenmiyor hatayı Adobe'nin sistesinden ve formlardan araştırdım ama hiçbir çözüm yok. İngilizce kaynaklarda da çözüm yok. ProcMon ile hata kayıt dosyasını aldım ama bir şey anlamadım yardımcı olur musunuz?

Programın hata kayıt dosyası Google Drive: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
Yanlış yaptıysam özür dilerim sanırım böyleydi.
Yardım edebilecek var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…