Adrenalin 19.7.2 Sürümünde Yeşil Ekran Hatası

BloondyTK

Kilopat
Makaleler
1
AMD adrenalin 19.7. 2 sürümünün yüklemesi bitince ekran biraz şeffaf yeşil oldu, sonra yeniden başlattım düzeldi böyle bir şey neden oldu sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Radeon sürücülerini kurarken ve güncellerken benzer durumlar bende de oluyor. Reboot sonrası normale dönüyor.

Açıkcası donanımsal bir arıza olduğunu sanmıyorum. Sürücülerin yüklenmesi ile ilgili bir sorun olabilir.

Aynı soruna ek olarak şeffaf mor ve şeffaf beyaz ekran alıyordum.
Eski sürücüleri kurmama rağmen sorunu düzeltemedim.
Sorun donanımsal değil format atarak sorunu çözebildim.

Yazılımsal.

Her ne kadar monitörü kapat aç yapınca düzelse de yazılımsal. Arada başıma geliyordu, SSD'ye geçtikten sonra göremez oldum.

Driver kurduktan sonra kesin geliyor.

Driver problemi. AMD'nin bu duruma bir el atması lazım. Harddisk'de yaşıyordum bu sorunu, SSD'ye geçince daha az oldu. Bazen yeşil oluyordu bazense mor veya kırmızı. HDMI kablosunu çıkartıp takınca düzeliyordu. Artık sorun yaşamıyorum.

Son düzenleme:
Bende de bugün bu sürüme geçince mavi oldu ekran. Yeniden başlatma sonrası düzeldi.

Bende de ekran sararıyor kalıcı olarak. Çözümü ise Msi Afterburner'dan fan hızını 65 e sabitleyip programı başlangıçta otomatik aç dedim artık olmuyor. Eğer olmazsa kasanın fişini çıkarıp takıyorum düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…