K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 22 Eylül 2023 #11 AliEn38 dedi: Buradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yada attığım linktende indirebilirsin seçim sonun dostum.
AliEn38 dedi: Buradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yada attığım linktende indirebilirsin seçim sonun dostum.
canyasar1 Kilopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 47 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2023 #12 Kaan Diktaş dedi: Niye tercih ettiniz ozaman kartı ? Rx 550 ile 22.5.1 kullanıyorum 1 buçuk yıldır bir kere almadım bir sorun her amd wattman verdiğinde sorunu kartta degil sistemde de aramak lazım. Dediğim işlemleri yaptınızmı hocam ? Genişletmek için tıkla... Hocam DDU ile silip bir önceki versiyona dönücem şimdi, güncellerim son durumu. Kaan Diktaş dedi: Yada attığım linktende indirebilirsin seçim sonun dostum. Genişletmek için tıkla... DDU ile silip ibr öncekine döndüm ve tekrardan açılıyor. AMD çok garip, şu menüyü nasıl bozabildiler güncelleme ile anlamıyorum. Son düzenleme: 22 Eylül 2023
Kaan Diktaş dedi: Niye tercih ettiniz ozaman kartı ? Rx 550 ile 22.5.1 kullanıyorum 1 buçuk yıldır bir kere almadım bir sorun her amd wattman verdiğinde sorunu kartta degil sistemde de aramak lazım. Dediğim işlemleri yaptınızmı hocam ? Genişletmek için tıkla... Hocam DDU ile silip bir önceki versiyona dönücem şimdi, güncellerim son durumu. Kaan Diktaş dedi: Yada attığım linktende indirebilirsin seçim sonun dostum. Genişletmek için tıkla... DDU ile silip ibr öncekine döndüm ve tekrardan açılıyor. AMD çok garip, şu menüyü nasıl bozabildiler güncelleme ile anlamıyorum.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 22 Eylül 2023 #13 canyasar1 dedi: Hocam DDU ile silip bir önceki versiyona dönücem şimdi, güncellerim son durumu. Eki Görüntüle 1952587 DDU ile silip ibr öncekine döndüm ve tekrardan açılıyor. AMD çok garip, şu menüyü nasıl bozabildiler güncelleme ile anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözüldüğüne sevindim hocam iyi geceler. canyasar1 dedi: Hocam DDU ile silip bir önceki versiyona dönücem şimdi, güncellerim son durumu. Eki Görüntüle 1952587 DDU ile silip ibr öncekine döndüm ve tekrardan açılıyor. AMD çok garip, şu menüyü nasıl bozabildiler güncelleme ile anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Lolün ismi çok iyiymiş
canyasar1 dedi: Hocam DDU ile silip bir önceki versiyona dönücem şimdi, güncellerim son durumu. Eki Görüntüle 1952587 DDU ile silip ibr öncekine döndüm ve tekrardan açılıyor. AMD çok garip, şu menüyü nasıl bozabildiler güncelleme ile anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözüldüğüne sevindim hocam iyi geceler. canyasar1 dedi: Hocam DDU ile silip bir önceki versiyona dönücem şimdi, güncellerim son durumu. Eki Görüntüle 1952587 DDU ile silip ibr öncekine döndüm ve tekrardan açılıyor. AMD çok garip, şu menüyü nasıl bozabildiler güncelleme ile anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Lolün ismi çok iyiymiş