AdSense hesabı açmak

Crblex

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba benim bir YouTube kanalim var ve duzenli video atarak gelistiriyorum. Fakat bugün birkaç arkadasim dedi ki YouTube hesabını velin üstüne acman gerekiyordu yoksa AdSense acamazsin. Bende hesabi kendi uzerime açtım yuz dogrulamasi vs yapmistim. Fakat birkaç arkadasim da benim bildigim gibi senin üstüne olabilir. AdSense hesabını sen 18'den kücük oldugun icin velinin ustune acabilirsin dedi. Bu konuda bilgisi olan birileri varsa yardimci olabilir mi?

Evet doğru AdSense hesabını kendi üstüne açamassın. Google politikalarına göre 18 yaşın üstünde olman gerekiyor. Google kimlik doğrulaması isteyebilir, ödeme alamassın vs. gibi birçok durum ile karşılaşabilirsin.

AdSense hesabını reşit bir kişinin üstüne açman gerekiyor. Veline ait bir mail ile yeni AdSense hesabı aç, YouTube kanalını o AdSense hesabına bağla. Gelirler o hesaba gider sende velin ile gelirleri yönetebilirsin.

18 yaşına geldiğinde de kendi hesabını açıp YouTube kanalını oraya bağlayabilirsin.

Google AdSense Yardım - Uygunluk - AdSense için katılım koşulları linkini inceleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…