ADSL internet firması önerisi

Evinde hangi altyapılar var?

ADSL'yi ttnet kullanıyor. Diğer firmalar da ttnet altyapısından hizmet veriyor. Yani ttnet kullanman daha mantıklı olur. Ben de ADSL ttnet kullanıyorum. ADSL genelde sorun çıkarıyor. Sorun çıkınca da diğer firmaları kullananlara karşı kasıtlı ilgilenmiyorlar. Gerçi kendi müşterisine bile ilgi gösterip altyapıyı yenilemiyorlar.
ADSL altyapı için kesinti yaşatmayacak internet firması önerisi olan var mı?

Evinde hangi altyapılar var?
Evimde vdsl var, adsl internet sormamın sebebi babannemin evine kurulum yapılacağı için.
ADSL'yi ttnet kullanıyor. Diğer firmalar da ttnet altyapısından hizmet veriyor. Yani ttnet kullanman daha mantıklı olur. Ben de ADSL ttnet kullanıyorum. ADSL genelde sorun çıkarıyor. Sorun çıkınca da diğer firmaları kullananlara karşı kasıtlı ilgilenmiyorlar. Gerçi kendi müşterisine bile ilgi gösterip altyapıyı yenilemiyorlar.
Hocam ttnet bencede adsl de en mantıklısı fakat 16mbps internete ilk 3ay 279, son 12 ay 540tl ödemek akıl karı iş değil.

Evimde VDSL var, ADSL internet sormamın sebebi babannemin evine kurulum yapılacağı için.

Soruyu yanlış sormuşum, evine hangi firmalar ADSL altyapı getiriyor? Türk Telekom altyapısı var ise onu bağlat Telekom üzerinden hizmet veren diğer operatörlerden bağlatma derim.

Eğer altyapı VDSL destekliyorsa Comnet vb. üzerinden falan tekte uygun paralara internet alabilirsiniz.

Şahsen ADSL 16Mbps internete 240-250₺ ödemek mecbur kalınmadığı sürece pek akıl karı değil, aynı paraya VDSL 100'lere kadar alınabiliyor.

Millenicom kullanıyordum ben ADSL olarak ancak fiyat zammından sonra VDS'e geçiş yapıyorum.

Ama en sağlıklısı TTNET-Türk Telekom'dur. Neden dersen altyapı onların 24 ay taahhüt'e bağlar kullanırsınız. Sorun olduğunda da ilk elden bildirim ve çözüme kavuşursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı