Berke Şen Picopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 99 24 Eylül 2020 #1 Selamlar herkese. Vodafone net ADSL internet sahibiyim ama bu sınırsız mı bilmiyorum. Vodafone yanımda uygulamasından baktığımda ise sadece sınırsız yazıyor. Gerçekten sınırsız mı yoksa nereden bakarım AKK'ye? Son düzenleme: 24 Eylül 2020
Selamlar herkese. Vodafone net ADSL internet sahibiyim ama bu sınırsız mı bilmiyorum. Vodafone yanımda uygulamasından baktığımda ise sadece sınırsız yazıyor. Gerçekten sınırsız mı yoksa nereden bakarım AKK'ye?
Ahura Mazda Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 814 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #2 0850 210 0 542 No'lu telefondan Vodafone Net müşteri hizmetlerinden sorgulayabilirsin. Artı 0 Eksi
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 24 Eylül 2020 #3 AKK'li tarifeler çok nadir bulunuyor. Kaç TL ödüyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Berke Şen Picopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 99 24 Eylül 2020 #4 syrx.mie dedi: AKK'li tarifeler çok nadir bulunuyor. Kaç TL ödüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... akk olduğunu bilmiyorum işte sorun orada, vodafone yanımdaya giriş yapınca sadece sınırsız yazıyor, gerçekten sınırsız mı bu yanı Son düzenleme: 24 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
syrx.mie dedi: AKK'li tarifeler çok nadir bulunuyor. Kaç TL ödüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... akk olduğunu bilmiyorum işte sorun orada, vodafone yanımdaya giriş yapınca sadece sınırsız yazıyor, gerçekten sınırsız mı bu yanı
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 24 Eylül 2020 #5 Berke Şen dedi: akk olduğunu bilmiyorum işte sorun orada, vodafone yanımdaya giriş yapınca sadece sınırsız yazıyor, gerçekten sınırsız mı bu yanı xd Genişletmek için tıkla... Sınırsızdır o zaman. Artı 0 Eksi
Berke Şen dedi: akk olduğunu bilmiyorum işte sorun orada, vodafone yanımdaya giriş yapınca sadece sınırsız yazıyor, gerçekten sınırsız mı bu yanı xd Genişletmek için tıkla... Sınırsızdır o zaman.
Ahura Mazda Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 814 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #7 Berke Şen dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sanırım yenisin lütfen noktalama ve yazım kurallarına uyar mısın. Artı 0 Eksi
Berke Şen dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sanırım yenisin lütfen noktalama ve yazım kurallarına uyar mısın.
KS KS Berke Şen Picopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 99 24 Eylül 2020 #8 Teşekürler düzelttim. Artı 0 Eksi