Adult oyun bağımlısı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu bataklığa zamanında ben de düşmüştüm sonradan kurtuldum. Sürekli olarak pornografik içerik izlemek, oynamak insanda arzuyu, hissi tüketiyor. Kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ederim. Hayata bakış açınız değişecektir.
 
Artık zevk alarak oynadığım tek oyunlar adult oyunlar oldu. Telefonumda 2 tane oyun yüklü onlar da adult oyun. Bu aşağıdakilerin hepsini bitirdim sayılır bir de bunların 10 katını bitirip silmişliğim var. Summertime saga ile başlayıp bağımlısı oldum, başka oyunlar oynamak istemiyorum resmen. Hem çok eğlenceliler, hem de 50 saatimi vermem gerekmiyor.

Eki Görüntüle 720741

İşler nasıl hocam? İyidir inşallah.
 
Ben bunu Skyrim ile çözdüm. Azmettim, mod kurmanın piri oldum. Şuan 200'e yakın mod var, 100'ü adult içerik olması lazım. İçinde neler var? Hazırsanız gizli dünyamı açıyorum.

Kısaca şöyle bir örnek vereyim, eğer bir bandit sizi yenerse, ölmüyorsunuz. :) Veyahut, barda içkiyi çok kaçırırsanız en yakın dostunuz hainlik yapabiliyor. :) Falan. İşi büyütüp canavarlara da oynama yaptım. Oyundaki tüm canavarlar ile o anlamda iletişime geçebiliyoruz. Normalde hanım karakterle oynamayı sevmezdim, ama müptelası oldum. Açıkçası artık başka oyun oynayamıyorum. :)

Eki Görüntüle 720809

Modlama işi baya sıkıntı bu arada. Stabil 200 modu çalıştırmak aylarımı aldı. Eğer bu işe girişmek istiyorsan baya uğraşmak zorundasın. :D Sıradan modlar değil çünkü hiçbiri. Oyunu gerçek hayatla birebir yapabiliyorsun. Acıkmaktan tut, tuvaletinin gelmesine kadar. Daha neler neler varda, anlatamıyorum. :D Futa falan. Neyse.
20201130_051715.jpg
 
Bizim çocukluğumuzda sadece 7 Sins ve 3D Sex Villa gibi oyunlar vardı. Bir de Second Life´da olduğunu bilirdik ama ona pek bakmazdım. Şimdi acayip acayip şeyler çıkmış.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı