Adult oyun bağımlısı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adult oyun değil de Visual novel (Görsel roman) deniyor. Anime karakterleri olur ve +18'dir genelde.
 
Yani senin bileceğin iş. Ne demem gerek ruh hastası falan mı. Hayatın bir gerçeği sonuçta. Benim görüşüm ise, Anime beni sıkar. İster Visual Novel olsun, isterse Hentai veya başka bir şey. O yüzden oynamam. Ama Being A DIK türü oyunlar ki son dönemde çıktı bunlar, güzel bir hikayeye sahipler ve görsel olarak kaliteliler. Ancak şunu da belirteyim. O malum iş için bu tür oyunlar alınmamalı. Bir iki kız görecem diye gidip bir iki liralık oyun alanlar var bu ülkede, indirim dönemlerinde. Ne gerek var kardeşim. İnternet diye bir şey var. Çok Hentai istiyorsan yaz görsellere, hayır nedir yani.
 
EP7WoxIWoAIBqvo.jpg
 
No Nut November başlarken ne bu dejenerasyon? Technopat bu sene iyi coomer yaptı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Artık zevk alarak oynadığım tek oyunlar adult oyunlar oldu. Telefonumda 2 tane oyun yüklü onlar da adult oyun. Bu aşağıdakilerin hepsini bitirdim sayılır bir de bunların 10 katını bitirip silmişliğim var. Summertime Saga ile başlayıp bağımlısı oldum, başka oyunlar oynamak istemiyorum resmen. Hem çok eğlenceliler, hem de 50 saatimi vermem gerekmiyor.

Eki Görüntüle 720741
Bir de bende şöyle bir hastalık var. Başladığım işi bitirmem lazım. Telefonuma No More Secret indirdim. En rezalet 5 oyun arasına sokarım. Bu arada hangi sayfadan indiriyorsunuz genelde.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı